Sail Den Helder 2013 zoekt ‘Ambassadeurs’ en ‘Vrienden’

ingevoerd op 11-3-2013

De fondswerving voor Sail Den Helder 2013 is nog steeds in volle gang. Om ook kleinere bedrijven in staat te stellen mee te doen en deel uit te maken van de Sailfamilie, zijn nu een tweetal pakketten ontwikkeld, die vooral bedoeld zijn om het draagvlak te verbreden.

Daarbij gaat het met name om het belang van het evenement en het warme hart dat Sail door velen in de Kop van Noord-Holland wordt toegedragen. Speciaal voor deze doelgroepen is een pakket ‘Ambassadeur’ ontwikkeld voor een prijs van € 1000 (ex BTW), waarvoor 4 personen een mooie vaartocht incl. catering krijgen aangeboden a/b van de Stad Amsterdam’op zondag 23 juni 2013!

Ook ontvangen zij het exclusieve Sailmagazine en een heel bijzonder Sailcadeau. Het pakket ‘Vriend’ is vergelijkbaar voor een bedrag van € 500 (ex BTW) maar betreft een uitnodiging voor 2 personen, met bijbehorende cadeaus. In de eerste week van juni wordt een exclusieve Sailborrel georganiseerd voor alle Ambassadeurs en Vrienden, aangeboden door de organisatie. Hier krijgt u de laatste informatie zodat u zich daadwerkelijk bij de organisatie betrokken voelt.

Deze pakketten zijn in het bijzonder bedoeld voor die bedrijven die geen grote bedragen beschikbaar kunnen stellen, maar het wel belangrijk vinden dat Sail Den Helder 2013 gerealiseerd kan worden. En zonder sponsoring is er geen evenement mogelijk. De grote bedrijven zijn de dragers van het evenement en ontvangen hiervoor ook andere tegenprestaties. U kunt met een kleinere organisatie het verschil maken, door ook uw steentje bij te dragen.
 
Deelnemen aan Sail Den Helder 2013 doe je niet om zoveel mogelijk terug te krijgen, maar om iets te betekenen voor Den Helder en de Kop van Noord-Holland. Alleen dan blijft het mogelijk om dergelijke grootse manifestaties te organiseren, alleen dan kan Sail Den Helder een terugkerend ritme vasthouden.

Kortom, wie Ambassadeur of Vriend wordt bewijst zichzelf en zijn omgeving een grote dienst.

Voor meer informatie: www.saildenhelder.nl (http://www.saildenhelder.nl)
Vaartocht morgenster Vaartocht morgenster