Ondernemer investeer in uw toekomst. Sluit u nu aan bij Breedband Hollands Kroon!

ingevoerd op 06-07-2015

Heeft u zich al aangemeld bij Breedband Hollands Kroon?

Doe het nu en bespaar in ieder geval de € 750,- aansluitkosten! 13 juli is in principe de deadline. Degene die zich pas aansluiten als er wordt aangelegd. Betalen de extra aansluitkosten.
Samen zorgen we er dan voor dat glasvezel bereikbaar wordt voor iedereen in Hollands Kroon. Ook bedrijven kunnen vaak volstaan met een particulier abonnement. Bedrijven vraag een prijs op maat aan. Echt sneller en vaak zelfs voordeliger!

Twijfelt u nog steeds?
Maandagavond 6 juli houdt Breedband Hollands Kroon speciaal voor twijfelaars een vragenavond bij Agrotheek in Wieringerwerf, Zuidrak 18. Aanvang 19.30 uur.

Bekijk hier waar de Breedbandbus (http://breedbandhk.nl/) nog komt voor informatie en bekijk de abonnementen.

Op vragen van ondernemers antwoord Breedbank Hollands Kroon als volgt:

Wij hebben besloten het vastrecht voor ondernemers gelijk te stellen aan het vastrecht voor particulieren. Dit vastrecht zit standaard in (inclusief) de op de website aangegeven abonnementenkaders ( www.breedbandhk.nl). Die tarieven zijn inclusief btw.  De buitengebied toeslagregeling, max € 15 incl btw/ max 20 jaar voor bepaalde postcodes in geval van het worst-case scenario, is ook gelijk aan de regeling voor particulieren. 
Indien een ondernemer een ander abonnement wil dan een abonnement zoals op de website genoemd zullen providers hen daarvoor rechtstreeks aanbiedingen doen. 

Nu inschrijven, voor 13 juli!
Waarom juist nu glasvezel hebben wij laten visualiseren door het filmpje: Breedband Hollands Kroon project uitgelegd. Ook het waarom van een coöperatie wordt daarin weergegeven.

Bekijk hier het filmpje op YouTube. (https://www.youtube.com/watch?v=FeG-YPy6A1M&feature=youtu.be.)


 

 

Breedbandbus Breedbandbus