Netwerkavond Lentetuin 2 maart 2017

ingevoerd op 14-02-2017

Hieronder treft u een uitnodiging aan van de Ondernemersvereniging Anna Paulowna aangaande de netwerkavond tijdens de lentetuin op 2 maarrt 2017.

In samenwerking met de Lentetuin organiseert de Ondernemersvereniging Anna Paulowna wederom een netwerkavond. Deze keer op donderdag 2 maart a.s.. Deze avond staat in het teken van verbinden, of u dit letterlijk of figuurlijk moet nemen komt u snel genoeg achter.

Behalve onze eigen leden nodigen wij ook de ondernemers uit die lid zijn van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, Ondernemers Federatie Schagen en de Helderse Ondernemers Vereniging. Tevens zijn de leden van de Lionsclub en Rotary van Anna Paulowna en Den Helder welkom. Ook de ondernemers die actief zijn op de Lentetuin Breezand, zowel kwekers als inzenders op de expobeurs, zijn van harte welkom.

Voor de leden van Ondernemersvereniging Anna Paulowna zijn er geen kosten verbonden aan deze avond, overige ondernemers betalen een bijdrage van € 12,50 (excl. BTW) voor deze verrassend leuke avond, inclusief hapjes en drankjes.

Na uw (verplichte) aanmelding via: https://lentetuin.nl/ondernemersavond/ (https://lentetuin.nl/ondernemersavond/) ontvangt u een toegangsbewijs waarmee u vanaf 19.00 uur welkom bent om een rondje te lopen over de Lentetuin.

De inloop in het restaurant is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur.
Het is noodzakelijk dat u zich op deze manier aanmeldt, zodat wij u een toegangsbewijs kunnen sturen.

“You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation.” – Plato

Voor deze avond hebben we iemand uitgenodigd die u binnen een half uur aan nieuwe leads zal helpen. De naam houden we nog even geheim, want anders gaat u allemaal direct Googlen en we willen graag dat u zo blanco mogelijk deze avond in gaat. Klinkt dit te veelbelovend? U gelooft het niet? Kom dan zelf naar de netwerkavond van de Ondernemersvereniging Anna Paulowna op donderdag 2 maart.

Uiteraard wordt deze avond ook de Standhouder van het Jaar Award uitgereikt.

Na dit leuke en inspirerende programma geven wij u de gelegenheid om te netwerken met ondernemers uit de regio onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een prachtig programma dat u niet wilt missen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen. Attendeer ook uw collega-ondernemers ook op deze uitnodiging.