Netwerkmiddag / bedrijfsbezoek Recreatie en Toerisme 19 februari

ingevoerd op 17-01-2018

Beste collega ondernemers toerisme & recreatie,

Graag willen wij, de werkgroep Recreatie en Toerisme Hollands Kroon, u uitnodigen voor een netwerkmiddag/bedrijvenbezoek op 19 februari 2018.
Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Aanleiding

Vanuit de werkgroep Recreatie en Toerisme Hollands Kroon worden er regelmatig netwerkbijeenkomsten georganiseerd om kennis te delen, en samenwerking tussen ondernemers te bevorderen. Op 19 februari gaan we met een groep ondernemers uit Hollands Kroon op stap (met de bus), om op bezoek te gaan bij collega ondernemers in de eigen gemeente. Dit is een uitgelezen kans om eens een kijkje in de keuken te nemen bij een collega en nieuwe contacten op te doen. Graag nodigen wij u uit om met ons mee te gaan. Het exacte programma wordt rond 12 februari bekend gemaakt.

Gemeente Hollands Kroon biedt het vervoer aan en Golfbaan Regthuys de ontvangst met koffie/thee en na de bustour de borrel.

Wat houdt de middag in?

We gaan met de bus langs bedrijven in Hollands Kroon. We proberen om bij alle bedrijven die mee gaan, langs te rijden. Bij een aantal bedrijven stappen we uit, voor een korte stop en toelichting. Tijdens de busrit geeft iedereen een korte pitch over zijn/haar bedrijf en wat er mogelijk is.
Na de busrit is er een netwerkborrel.

Programma:

12:30 uur ontvangst bij Golfbaan Regthuys, Limmerschouw 49b Winkel.
13:00 uur vertrek voor bustour
16:00-16.30 uur terugkomst voor netwerkborrel
17:30 einde programma

Voor wie is de middag?

Alleen voor toeristische/recreatieve bedrijven in de gemeente Hollands Kroon. Er is plaats voor maximaal 40 bedrijven. Er kan maar 1 persoon per bedrijf mee.

Waar kunt u zich aanmelden?

Aanmelden of vragen stellen kan via Jeroen Botman, graag per mail via jeroen van regthuysgolf.nl (mailto:jeroen@regthuysgolf.nl)

Wees er snel bij, want vol = vol. Aanmelden voor 10 februari.

Bron: Werkgroep Recreatie en Toerisme 

banner-125x125 banner-125x125
plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon
logo_regthuys1 logo_regthuys1
OFHK_logo_100DPI alleen logo_vierkant2 OFHK_logo_100DPI alleen logo_vierkant2