Uitnodiging verkiezingsavond 12 maart 2018

ingevoerd op 23-02-2018

Geachte ondernemers ,

Namens de Ondernemers Federatie Hollands Kroon willen wij u uitnodigen voor een verkiezingsavond op maandagavond 12 maart 2018. Deze avond wordt gehouden in De Vriendschap in ’t Veld. (Rijdersstraat  92, tegenover de  kerk). Aanvang 20.00 uur.

Tijdens deze avond zullen de gemeenteraadsverkiezingen van de gemeente Hollands Kroon 2018 centraal staan. De bedoeling is om met een aantal stellingen/onderwerpen de woordvoerders van de politieke partijen te laten reageren. En natuurlijk is er ook input c.q. discussie met de zaal mogelijk. Daarnaast mogen de partijen in een korte pitch aangeven wat zij voor het bedrijfsleven kunnen betekenen.

Voor deze avond worden alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon vormen. Dit is een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten.

Aanmelden:
U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 9 maart 2018 aanmelden, bij het secretariaat van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon. Dit kan via de email info@ofhk.nl of telefonisch 0226-423149. Vermeld daarbij de naam en vestigingsplaats van uw bedrijf of organisatie en het aantal personen waarmee u komt.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,


Ondernemers Federatie Hollands Kroon

Margret Hoekenga-Idema
Secretaris
 

gemeenteraadsverkiezingen afb gemeenteraadsverkiezingen afb