Gezamenlijke bijeenkomst 22 januari 2013

ingevoerd op 2-1-2013

Ondernemend Hollands Kroon
Ontmoeten en Kennismaken
 
De gemeente Hollands Kroon en de Ondernemers Federatie Hollands Kroon willen u graag uitnodigen voor een gezamenlijke bijeenkomst op dinsdag 22 januari 2013.

Deze avond staat in het teken van ‘Ontmoeten en kennismaken’. De Ondernemers Federatie Hollands Kroon zal zich deze avond voorstellen en tevens duidelijk maken wat de doelstellingen zijn. Ook maken we kennis met de gemeente Hollands Kroon.

De gezamenlijke bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Hollands Kroon, De Verwachting 1, 1761 VM te Anna Paulowna. De inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur zullen wij starten met het programma. Deze avond zullen Jeanette de Boer, Burgemeester Nawijn en Theo Meskers spreken. Tevens hebben wij nog een gastspreker de heer Jaap Bond van de provincie Noord-Holland. Jaap Bond is gedeputeerde Landbouw en Landelijk gebied. En tevens gebiedsgedeputeerde kop van Noord-Holland.

Voor deze avond zijn alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon vormen. Dit is een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten.

Wij stellen het zeer op prijs als u vooraf uw aanwezigheid bij ons aangeeft. Uw aanwezigheid kunt u doorgeven aan het secretariaat van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon via de email info@ofhk.nl (mailto:info@ofhk.nl) of telefonisch 0226-423149.