Afsluitdijk open 4 september 2016

ingevoerd op 29-08-2016

Voor het eerst in de geschiedenis gaat de Afsluitdijk op 4 september 2016 volledig open voor duizenden hardlopers en wordt de dijk tussen 2.00 en 12.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de Afsluitdijk Open zien we een lang lint van hardlopers dat bij het opkomen van de zon over een internationaal icoon loopt. Een Hele (32,8 km), Halve (16,4 km) of Kwart (8,2 km) Afsluitdijk kan eenmalig worden toegevoegd aan de bucketlist van hardlopend Nederland. 

De beelden van de Afsluitdijk Open (http://www.afsluitdijk-open.nl/) worden iconisch, met duizenden hardlopers die vanuit Den Oever koers zetten naar de opkomende zon in Friesland. En naast dat de Afsluitdijk Open een pure dijkbelevenis biedt aan de deelnemers, dragen deelnemers en organisatie een steentje bij aan de toekomst middels een afdracht aan de Trombosestichting en Spieren voor Spieren.

Loop jij op zondag 4 september ook met jouw collega’s mee en voegen jullie de Afsluitdijk Open toe aan jullie hardloop bucketlist? Schrijf je dan nu in! (https://registration.mylaps.com/afsluitdijk-open/)

Wil jij fans meenemen naar de afsluitdijk? Op 2 locaties heeft de organisatie speciale ‘fanzones’ ingericht, zodat jouw fans je vanaf dichtbij kunnen aanmoedigen! Het aantal plaatsen is gelimiteerd en de fankaarten zijn aan te schaffen via de webshop (http://www.afsluitdijk-open.nl/shop/) van Afsluitdijk Open.

 

Bron: Afsluitdijk open

Afsluitdijk open Afsluitdijk open