Inspraakavond plannen De pishoek

ingevoerd op 02-11-2018

Jaarlijks varen velen boten en sloepen langs de Nieuwesluis vanwege de vaarroute Amstelmeer-IJsselmeer. Deze vaarroute wil de Gemeente Hollands Kroon aantrekkelijker maken. Zo ook de pishoek. Daarover willen zij graag met u in gesprek. Hiervoor organiseren zij op maandag 5 november 2018 een bijeenkomst.

De avond wordt ingeleid door wethouder Theo Meskers. Daarna presenteerd de Gemeente Holands Kroon kort de plannen die zij hebben voor de Pishoek, om vervolgens samen met u te brainstormen over de invulling van deze plannen. De sessie vindt plaats van 19.00 tot 20.00 uur in Dorpshuis De Oude School, Populierenlaan 23a in Wieringerwaard. 

Programma
18.45 uur Inloop
19.00 uur Presentatie
19.15 uur Vragenrondje
19.25 uur Brainstormen (uitleg hieronder)
20.00 uur Afsluiting

Brainstorm ‘Het eiland’
De Gemeente Hollands Kroon wil graag met u brainstormen over een drijvend eiland dat in de Pishoek wordt gebouwd. Dit wordt een plek in het water waar men naar toe kan zwemmen, aan kan meren met een boot of op kan vissen. De Gemeente Hollands Kroon nodigt u graag uit om met hen te brainstormen over hoe het eiland eruit moet komen te zien (kleur, materiaal), welke dingen er op het eiland aanwezig zijn (tafel, bankjes), hoe groot of welke vorm het eiland heeft etc. Tijdens de avond heeft u ook de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken over de vaarroute Amstelmeer – IJsselmeer en het vaarwater in de Pishoek. 

Denkt u met de Gemeente Hollands Kroon mee? Zij hopen u te zien op maandag 5 november. Aanmelden is niet nodig.

Bron: Gemeente Hollands Kroon

plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon