Denkt u mee over verkeersveiligheid in Hollands Kroon?

ingevoerd op 07-11-2018

Waar en hoe ziet u mogelijkheden voor verbetering van de verkeersveiligheid in Hollands Kroon? Via het online platform Argu kan iedereen ideëen hiervoor inbrengen. Deze inbreng wordt tijdens een beeldvormende vergadering van de gemeenteraad over verkeersveiligheid verkeersonveilige situaties meegenomen in de gesprekken. De avond vindt plaats op donderdag 15 november om 20.00 uur in MFA De Ontmoeting aan de Verwachting 1 in Anna Paulowna.

Aanmelden en programma
Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Meld u zich dan aan via de link onder aan het bericht. Dan houden wij rekening met uw komst. Tijdens de avond geven gemeentemedewerkers, de politie en Veilig Verkeer Nederland een korte inleiding over waar verkeers(on)veiligheid door veroorzaakt wordt en wat hier aan te doen is. Daarna gaan de aanwezigen met elkaar en raadsleden in gesprek over hoe en waar de verkeersveiligheid in Hollands Kroon verbeterd kan worden.

Aanmelden en meer informatie: Website van Gemeente Hollands Kroon. (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/denkt-u-mee-over-verkeersveiligheid-in-hollands-kroon)

Bron: Gemeente Hollands Kroon

plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon