Digitale bedrijvengids Hollands Kroon

ingevoerd op 18-03-2019

De economische bedrijvigheid en de werkgelegenheid zijn in Hollands Kroon de afgelopen jaren gegroeid. Diverse sectoren zijn prominent aanwezig: de agrarische sector, maakindustrie, vrijetijdseconomie en diverse zeer innovatieve bedrijven. Uniek voor Nederland is de aanwezigheid van Agriport en de datacenters.

Overzicht lokale bedrijven
De schaal en omvang van deze ontwikkelingen brengt werkgelegenheid met zich mee en ook kansen voor lokale ondernemers. De vraag naar een overzicht van lokale bedrijven neemt toe. Daarom heeft Gemeente Hollands Kroon samen met de Ondernemersfederatie Hollands Kroon (OFHK) het initiatief genomen om een bedrijvengids te maken.

Gids in ontwikkeling
Welke bedrijven er in Hollands Kroon zijn gevestigd vindt u terug in de digitale bedrijvengids Hollands Kroon. De gids is in ontwikkeling. Wilt u als ondernemer in Hollands Kroon ook opgenomen worden in de digitale bedrijvengids, ga dan via de button ’Aanmelden bedrijvengids’ naar het formulier op de website van Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/ondernemen/digitale-bedrijvengids-hollands-kroon-bidbook) en vul hem in. Elk kwartaal worden de nieuwe aanmeldingen verwerkt.

Bron: Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/ondernemen/digitale-bedrijvengids-hollands-kroon-bidbook)

plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon
OFHK_logo_100DPI alleen logo website OFHK_logo_100DPI alleen logo website
Uitroepteken vraagteken Uitroepteken vraagteken