Vier bijeenkomsten voor inwoners en ondernemers over gebiedsplan Wieringemeer

Het concept Gebiedsplan Wieringermeer is klaar. Hierover organiseert Gemeente Hollands Kroon vier bijeenkomsten voor inwoners, agrariërs en ondernemers op 9 en 11 december 2019. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de bijeenkomst geven we een korte toelichting op het concept Gebiedsplan. Daarna gaan we in gesprek over de gevolgen van het concept Gebiedsplan. We willen een beter beeld krijgen van deze ontwikkeling voor bijvoorbeeld wonen & werken, circulariteit (hergebruik van grondstoffen), pachtsituatie en agrarische sector. Tot slot zijn wij geïnteresseerd in uw (nieuwe) ideeën, oplossingen en aandachtspunten die bijdragen aan de kwaliteit van het gebied. Bureau BVR begeleidt deze bijeenkomsten en maakt een advies voor de gemeente Hollands Kroon.

Lees verder op de website van Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/vier-bijeenkomsten-voor-inwoners-en-ondernemers-over-gebiedsplan-wieringemeer).

Bron: Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/vier-bijeenkomsten-voor-inwoners-en-ondernemers-over-gebiedsplan-wieringemeer)

plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon