De juiste beloning bevordert duurzame inzetbaarheid

Steeds meer organisaties zoeken naar andere middelen dan alleen het salaris om de inzet van medewerkers te belonen. Dat betekent niet dat de financiële beloning (o.a. het salaris, de bonus en een gratificatie) verdwijnt uit het instrumentarium van HR. Maar er zijn meer en andere mogelijkheden om een werknemer te waarderen. Denk aan materiële beloningsvormen als een sta- of fietsbureau, een elektrische fiets, vakantiedagen of een dinerbon. Maar ook aan immateriële beloningsvormen als verantwoordelijkheid krijgen in een uitdagend project, ruimte krijgen om iets te ontwikkelen of successen met elkaar delen en vieren.

In dit webpaper laten AWVN zien hoe je als leidinggevende invulling kunt geven aan die andere beloningsvormen en hoe bijvoorbeeld een bos bloemen kan bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van die ene medewerker die de afgelopen maand vaak moest overwerken.

Download het webpaper Belonen & duurzame inzetbaarheid via de website van AWVN. (https://www.awvn.nl/publicaties/webpaper/beloning-duurzame-inzetbaarheid/?utm_source=Laposta&utm_campaign=AWVN-nieuwsbrief+%23771%2C+dinsdag+19+november+2019+%28kopie%29&utm_medium=email)

Bron: AWVN (https://www.awvn.nl/publicaties/webpaper/beloning-duurzame-inzetbaarheid/?utm_source=Laposta&utm_campaign=AWVN-nieuwsbrief+%23771%2C+dinsdag+19+november+2019+%28kopie%29&utm_medium=email)

Logo AWVN Logo AWVN