Uitnodiging Ondernemersavond Lentetuin

Traditiegetrouw is de donderdagavond van de Lentetuin in Breezand de netwerkavond van de Ondernemersvereniging Anna Paulowna. Dit jaar zal dat zijn op donderdag 27 februari 2020.

Als gastspreker is Bram Moszkowicz uitgenodigd.

De man die ooit gold als de meest populaire en charismatische strafadvocaat van Nederland, viel diep na de schrapping door het Hof van Discipline, maar richtte zich op en ziet tegenwoordig weer de zonzijde van het leven. Bij de Lentetuin spreekt deze mediagenieke jurist aan de hand van presentator Eddy van der Ley over pieken, dalen, levenslessen en ondernemerschap. De ex-topadvocaat, die in maart zal horen of hij zijn ambt weer op mag pakken, vertelt over facetten als veerkracht en het overwinnen van tegenslagen. Hoe hij hiermee om is gegaan en welke levenslessen hij uit de voorbije turbulente periode heeft getrokken. Het publiek is welkom om deel te nemen aan het gesprek en Moszkowicz zal zonder remmingen hun vragen beantwoorden.

Lees meer over Bram Moszkowicz op de website van de OVAP (https://ovap.org/nl/nieuws/bericht/124/ovap-lentetuin-netwerkavond-met-bram-moszkowicz.html).

Locatie:
Lentetuin Breezand
Ceresplein 1, 1764 HD Breezand

Programma:
19.00 uur: Inloop en eventueel nog een bezoek aan de Lentetuin
19.30 uur: Ontvangst met koffie/thee in het restaurant
20.00 uur: Opening door voorzitter Monique Broers
20.15 uur: Spreker Bram Moszkowicz en presentator Eddy van der Ley
21.10 uur: Uitreiking Standhoudersprijs
21.25 uur: Gelegenheid tot het stellen van vragen aan Bram Moszkowicz
22.00 uur: Afronding van de avond

Kosten:
Voor leden van de OVAP, standhouders/supporters/inzenders is deze avond gratis bij te wonen. Andere geïnteresseerde ondernemers vragen wij een bijdrage van € 25,- (exclusief BTW) per persoon inclusief koffie/thee en 3 consumptiebonnen en hapjes.

Graag tot ziens op 27 februari.

Aanmelden vooraf is verplicht, dit kan via deze link: https://lentetuin.nl/ondernemersavond/ (https://lentetuin.nl/ondernemersavond/)

Bron: Ondernemers Vereniging Anna Paulowna (https://lentetuin.nl/ondernemersavond/)

Lentetuin 2020 Lentetuin 2020