Waar kunnen we meer groene energie opwekken?

Waar kunnen we in de Gemeente Hollands Kroon meer groene energie opwekken? Denk mee. 

Er ligt voor de gemeente Hollands Kroon een grote opgave om groene energie op te wekken. In Hollands Kroon is dat al goed zichtbaar, zoals met het windmolenpark in de Wieringermeer. Daarmee draagt de gemeente flink bij aan de landelijke opgave. We zijn er echter nog niet, er is meer nodig, bijvoorbeeld door plekken van omvang te vinden waar we zonnepanelen kunnen plaatsen. Om de mogelijkheden voor extra opwek van groene energie te verkennen, is er een online uitvraag geopend. Hier kunt u met ons meedenken waar er binnen de huidige restricties nog mogelijkheden zijn. Als u andere ideeën heeft, kunt u deze ook kwijt op ons platform (https://denkmee.hollandskroon.nl/nl-NL/projects/regionale-energie-strategie/process). 

Lees verder op de website van Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/waar-kunnen-we-meer-groene-energie-opwekken-denk-met-ons-mee-0).

Bron: Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/waar-kunnen-we-meer-groene-energie-opwekken-denk-met-ons-mee-0)

plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon