Resultaten inwoners- en ondernemerspeiling

Resultaten inwoners- en ondernemerspeiling: tevredenheid over eigen buurt en dienstverlening, verbeteringen mogelijk in de informatievoorziening en de openbare ruimte

Aan het begin van dit jaar heeft gemeente Hollands Kroon een inwoners- en ondernemerspeiling gehouden. Daar hebben in totaal 898 inwoners en 370 ondernemers aan meegewerkt. Dit waren er meer dan in 2018 en daar zijn wij blij mee. De resultaten van beide peilingen zijn bekend en delen we graag. Het geeft een overzicht van wat er goed gaat in onze gemeente, wat er nog beter moet en hoe wij dat gaan verbeteren. Het is daarbij goed om te realiseren dat de peiling is gehouden voor de uitbraak van het coronavirus. We zien vaker dat actuele ontwikkelingen van invloed kunnen zijn op de uitkomsten. Daarom kan er een enigszins vertekend beeld ontstaan.  

Lees verder op de website van Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/resultaten-inwoners-en-ondernemerspeiling-tevredenheid-over-eigen-buurt-en).

Bron: Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/resultaten-inwoners-en-ondernemerspeiling-tevredenheid-over-eigen-buurt-en)

plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon