Visit Wadden

Over Visit Wadden

’Waddenzee campagne’ is de marketingcampagne rondom de Waddenzee die in 2019 van start is gegaan. Ofwel VISIT WADDEN. Deze campagne is in het leven geroepen om het UNESCO werelderfgoed De Waddenzee te promoten. Het gebied van Noord-Holland Noord doet mee aan deze campagne en samenwerking. De integrale marketingcampagne beoogt enerzijds kleinschalig, duurzaam toerisme te bevorderen en anderzijds de leefbaarheid in het gebied te vergroten en krimp tegen te gaan. 
Meer informatie: https://www.visitwadden.nl/nl/over-ons  (https://www.visitwadden.nl/nl/over-ons )

Verhaallijnen als basis voor de marketing

Visit Wadden organiseert meerdere promotiecampagnes per jaar. In elke promotiecampagne staat een thema of verhaallijn centraal. Door routes, arrangementen, evenementen en verhalen te bundelen wordt er invulling gegeven aan de verhaallijn. Hieronder zijn een aantal thema’s en verhaallijnen uitgelicht. Via verschillende communicatiekanalen (website, online, pers en pr, drukwerk) worden de campagnes uitgerold.

Zomercampagne Voel je vrij op de Wadden 

De looptijd is van juni tot september.

Kern van de campagne; het gehele waddengebied zit boordevol leuke activiteiten. Of je nou op één van de eilanden bent óf langs de kust van Noord-Holland, Friesland of Groningen. Activiteiten die je zelf kunt doen, gezellig met z’n tweetjes óf met hele gezin. Om te ontdekken, om te verwonderen en vooral: om te genieten. Want hét gevoel van vrijheid ervaar je pas echt op de Wadden! 

Check hier https://www.visitwadden.nl/nl/bezoeken/voel-je-vrij-op-de-wadden (https://www.visitwadden.nl/nl/bezoeken/voel-je-vrij-op-de-wadden)
de landingspagina. Heb je nog een tip, wil je je eigen arrangement erop zetten, of ontbreekt er iets? Laat het ons weten! 

Vragen, opmerkingen, input of suggesties?

Neem contact op met: 
Miranda van Oostrom, waddencoördinator namens gemeente Hollands Kroon. 
miranda@bureaumvo.nl

Afbeelding Voel je vrij op de Wadden - nieuwsbrief HK Afbeelding Voel je vrij op de Wadden - nieuwsbrief HK