De livestream-programmering van de week 22 t/m 26 juni

Hoe breng je een mooi innovatief idee nou verder en boor je een miljoenenmarkt aan? En welke mogelijkheden en regelingen zijn er als het gaat om financieren tijdens Corona? Mocht je deze livestreams gemist hebben, kijk ze hieronder dan terug. Benieuwd naar hoe je als retailer door de Coronacrisis heen komt? Of naar de verdere tips van Jon Ruigrok en Roos op ‘t Veld als het aankomt op online marketing? Mis dan vooral de livestreams die deze week op het programma staan niet! 

VAN TECHNISCHE INNOVATIE NAAR MILJOENENMARKT Kijk terug (https://nhnext.nl/van-technische-innovatie-naar-miljoenenmarkt/)

FINANCIEREN TIJDENS CORONA. WELKE MOGELIJKHEDEN & REGELINGEN ZIJN ER? Kijk terug (https://nhnext.nl/financieren-tijdens-corona-welke-mogelijkheden-regelingen-zijn-er/)


WHAT’S NEXT?
Op nhnext.nl (http://nhnext.nl) programmeren we wekelijks een afwisselend programma. Hieronder lees je het programma voor deze week. 

Roos op ’t Veld en Jon Ruigrok

VERDIEPING IN ONLINE MARKETING
DINSDAG 23 JUNI 14.00 UUR
In deel 2 van dit onderwerp gaan Jon en Roos dieper in op de online marketing mogelijkheden en wat jij kan doen om je bedrijf beter vindbaar te maken voor jouw doelgroep. Laat je inspireren en meenemen door Jon Ruigrok (strateeg en directeur Druktemaker) en Roos op ‘t Veld (online marketeer bij DMO Holland boven Amsterdam). Zij gaan graag in op vragen die bij jou als ondernemer leven als het gaat om online marketing! Heb je een vraag die je graag beantwoord ziet? Mail deze dan naar mail@nhnext.nl (mailto:mail@nhnext.nl) of praat mee in de chat; dan nemen Jon en Roos deze mee in de livestream.

Gideon Nijemanting, Afke Bleeker, Hans van de Leygraaf en Rik van der Oord

HOE KOM IK ALS RETAILER DOOR DE CORONACRISIS HEEN?
DONDERDAG 25 JUNI 14.00 UUR 
Hoe kom je als retailer door de crisis heen? Wat betekent de 1,5 meter economie voor de winkel? Welke regelingen zijn er? Gideon Nijemanting (directeur bedrijven Rabobank Alkmaar) gaat over deze en andere vragen die bij jou als retailer leven in gesprek met Afke Bleeker (eigenaar Zo Hip in Warmenhuizen), Rik van der Oord (eigenaar Old Inn Wonen in Dirkshorn) en Hans van de Leygraaf (algemeen directeur Leygraaf Makelaars). Zij nemen je mee in hoe zij met de coronacrisis zijn omgegaan, wat de impact voor hen is geweest en hoe zij hun business draaiende hebben weten te houden. Daarnaast geven zij hun visie op hoe zij denken dat de retail er straks uit gaat zien, hoe zij aankijken tegen de toenemende digitalisering, de verhouding online versus offline, leegstand in de binnenstad en nog heel veel meer!

Welke vragen leven er bij jou?
We horen graag welke topics of vragen er bij jou als ondernemer leven. En die je misschien graag behandeld zou willen zien in een livestream. Je suggesties kun je mailen naar mail@nhnnext.nl (mailto:mail@nhnnext.nl). 

Kijk op nhnext.nl (https://nhnext.nl/) voor de verdere programmering en meld je daar aan voor hun nieuwsbrief.

BEKIJK DE PROGRAMMERING (https://nhnext.nl/)

 
MEER WETEN?
Heb je vragen over NHNEXT of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Waronne Sint op (06) 467 45 133 of mail naar mail@nhnext.nl (mailto:mail@nhnext.nl). 

Bron: NHNEXT (https://nhnext.nl/)


 

logo NHNEXT logo NHNEXT