Nieuws week 29

OFHK Nieuws van 15-07-2020

Wat is de visie van Mathijs Bouman op de ontwikkelingen in onze regio? Horeca in een anderhalvemeter maatschappij? Hoe kom ik als retailer door de coronacrisis heen? Circulair ondernemen; welke kansen zijn er voor jou als ondernemer? Hoe staat de regio er überhaupt voor? De halve finale van present your Startup Alkmaar. Hoe word je online nu meer zichtbaar? En wat te denken van de inspirerende Creativitijdssessies?  

De afgelopen maanden heeft NHNEXT al aardig wat gespreksleiders en gasten voor de camera mogen ontvangen. Om jou als ondernemer te informeren en inspireren over uiteenlopende onderwerpen die jou als ondernemer bezighouden in deze speciale tijden. We lassen nu een korte zomerstop in, maar hier gaan we natuurlijk graag mee door!

Kijk terug
Afgelopen week kon je live meekijken en praten met Thijs Pennink die in gesprek ging met Hans Huibers, Eef van den Broek en Rob Niele van de regionale ondernemersverenigingen over de effecten van  de crisis op  hun achterban. En Jon Ruigrok en Jan de Dood gaven je een vooruitblik naar de rest van het jaar: hebben we inderdaad het ergste achter de rug? Of zien we iets over hoofd? Kortom: Wat nu?

Mocht je ze gemist hebben, kijk ze hieronder terug via de links: 

NOORD-HOLLAND NOORD ONDERNEEMT Kijk terug (https://nhnext.nl/noord-holland-noord-onderneemt/)

CREATIVITIJD #3: WAT NU? Kijk terug (https://nhnext.nl/creativitijd3/)

Heb je meerdere livestreams gemist? Kijk dan op NHNEXT.nl (http://nhnext.nl); hier (https://nhnext.nl/) vind je alle 22 livestreams terug. 

Hartelijk dank voor het kijken.
En laat vooral weten als er onderwerpen zijn waarvan jij vindt dat we het daar de komende periode over moeten hebben. Weet je ook inspirerende sprekers? Laat het ons weten via mail@nhnext.nl (mailto:mail@nhnext.nl) Fijne zomer en graag tot ziens! 

Kijk op nhnext.nl (http://nhnext.nl) voor meer informatie en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Meer weten?
Heb je vragen over NHNEXT of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Waronne Sint op (06) 467 45 133 of mail naar mail@nhnext.nl (mailto:mail@nhnext.nl). 

Bron: NHNEXT (https://nhnext.nl/)

logo NHNEXT logo NHNEXT