Livestreams week 49

OFHK Nieuws van 02-12-2020

INNOVATIE & ECONOMIE STIMULEREN RESHORING
Donderdag 3 december, 14:00 uur
 Theater De Kampanje - Den Helder

Met Thijs Pennink, Hans Totté, Marjolein Dölle en Peter Hobbelen

De afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat onze afhankelijkheid van lagelonenlanden groot is. Onafhankelijk van deze productielanden kunnen opereren is daarmee een gespreksonderwerp geworden. Steeds meer Nederlandse producenten zijn in de afgelopen jaren gestart hun productie terug te halen naar Nederland, iets wat we reshoring noemen. We praten erover met onze tafelgasten: Hoe kunnen we de ketens verkorten en hoe organiseer je de productie in Nederland? 

BEKIJK DE STREAM (https://nhnext.nl/innovatie-economie-stimuleren-reshoring/)

UITDAGEND ONDERNEMEN
Maandag 7 december, 14.00 uur
 Theater De Kampanje - Den Helder

Met Lonneke Deutekom, Cyril Kraak, Edwin Wittink en Renate van der Laan

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Wat is dat nu precies en hoe integreer je dit in jouw bedrijf of organisatie. De lokale Uitdagingen in de Kop van Noord-Holland hebben hier antwoord op! Zij zijn de spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. En dat geeft enorm veel energie! Maatschappelijke betrokkenheid wordt steeds urgenter in onze maatschappij. Lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties laten een samenleving bruisen. 

Ondernemers zijn hierbij van ongelooflijke toegevoegde waarde. Zij kunnen echt een verschil in maken door kennis, mensen of spullen beschikbaar te stellen via de Uitdaging. Want iets goed doen voor een ander, maakt ondernemen pas echt waardevol. Cyril Kraak, Renate van der Laan en Edwin Wittink gaan hier onder leiding van Lonneke Deutekom met elkaar over in gesprek. Kijk mee en laat je inspireren!

BEKIJK DE STREAM (https://nhnext.nl/uitdagend-ondernemen/)

TERUGKIJKEN:
Wil je één van de eerder uitgezonden livestreams van NHNEXT terugkijken? Kijk dan op NHNEXT.nl (http://nhnext.nl). Hier vind je verschillende inspirerende livestreams.

Bron: NHNEXT (http://nhnext.nl)

logo NHNEXT logo NHNEXT