Werk samen met studenten aan nieuwe digitale kansen

OFHK Nieuws van 24-02-2021

Ondernemers in West-Friesland kunnen sinds kort hun bedrijf beter voorbereiden op de toekomst. De Werkplaats Digitaal Ondernemen (WDO) helpt daarbij. Studenten van Hogeschool Inholland en het Horizon College helpen via die werkplaats de ondernemers met data-analyse, automatisering én online marketing.
|
Ondernemers genereren veel data, maar deze worden niet of nauwelijks geanalyseerd door gebrek aan geld, kennis en tijd. Gevolg is dat er kansen blijven liggen op het gebied van digitalisering en groei in het mkb. De nieuwe Werkplaats Digitaal Ondernemen biedt uitkomst. Inholland-projectleider Petra Bijvoet: “Onderwijsinstellingen brengen in de werkplaats kennis in over huidige technologie. Studeren leren van vraagstukken in het midden- en kleinbedrijf én mkb’s leren van de aangesloten kennisinstellingen. Zo leert iedereen van elkaar.”

Lees verder op de website van Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord (https://nhn.nl/nieuws/mboers-en-hboers-helpen-mkbers-west-friesland-via-werkplaats-digitaal-ondernemen/)

Bron:Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.nl (https://nhn.nl/nieuws/mboers-en-hboers-helpen-mkbers-west-friesland-via-werkplaats-digitaal-ondernemen/)

ontwikkelings bedrijf nhn ontwikkelings bedrijf nhn