Programma week 18

OFHK Nieuws van 07-05-2021

NHNEXT: Regio Deal ’Kop van Noord-Holland’
Woensdag 12 mei, 16:00 uur
Een Regio Deal is een samenwerking tussen Rijk en Regio om de kracht van de regio te versterken. De programmamanager en projectleiders zullen hier tijdens de livestream meer over vertellen.

Klik hier voor de livestream (https://nhnext.nl/regio-deal-kop-van-noord-holland/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=NHN+Nieuws+%F0%9F%93%B0&utm_campaign=Nieuwsbrief+%234+-+05-05-2021)

NHNEXT: De kracht van de regio Kop van Noord-Holland
Woensdag 26 mei, 16:00 uur
Hoe ziet de samenwerking tussen Rijk en Regio er in de praktijk uit en hoe kunnen ondernemers zich aansluiten? Kijk mee naar deze tweede livestream over de Regio Deal ’Kop van Noord-Holland’.

Klik hier voor de livestream (https://nhnext.nl/de-kracht-van-de-regio-kop-van-noord-holland/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=NHN+Nieuws+%F0%9F%93%B0&utm_campaign=Nieuwsbrief+%234+-+05-05-2021)

European Maritime Day (EMD2021) in Den Helder
Donderdag 20 mei en vrijdag 21 mei
Een tweedaagse conferentie voor de maritieme sector, beleidsvormers en beslissers in de Europese lidstaten.

North Sea Offshore
Dinsdag 8 juni
North Sea Offshore (NSO) haalt internationale bedrijven en professionals naar Den Helder om te netwerken, kennis uit te wisselen en bekend te raken met alle mogelijkheden die de regio Noord Holland Noord op het gebied van mariene-, maritieme- en offshore energie te bieden heeft. Het programma wordt zo snel mogelijk via de website bekend gemaakt. 

Bron: NHNEXT (http://www.nhnext.nl)

logo NHNEXT logo NHNEXT