Inloopbijeenkomst herstructurering Wieringerwerf op 6 juli 2021

OFHK Nieuws van 25-06-2021

Op 6 juli organiseert het college van gemeente Hollands Kroon een inloopbijeenkomst rond het programma voor herstructurering Wieringerwerf. Nu de coronamaatregelen versoepelen, is een bijeenkomst weer mogelijk. Deze bijeenkomst geeft inwoners de mogelijkheid zich breed te laten informeren over de ontwikkelingen van de herstructurering. De inloopbijeenkomst vindt plaats in De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Tussen 17.00 en 20.00 uur wordt informatie gegeven en vragen beantwoord.
Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om van deze uitnodiging gebruik te maken wordt de informatie ook digitaal beschikbaar gesteld via de website van Hollands Kroon https://www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/projecten/herstructurering-wieringerwerf (https://www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/projecten/herstructurering-wieringerwerf)

Met het oog op de geldende RIVM-richtlijnen verzoeken wij iedereen die een bezoek brengt aan de inloopbijeenkomst om een mondkapje te dragen.

Lees verder op de website van Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/projecten/herstructurering-wieringerwerf).

Bron: Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/projecten/herstructurering-wieringerwerf)

plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon