Spiegel je business; Creatief vernieuwen

OFHK Nieuws van 09-08-2021

Ben je ondernemer en wil jij ook makkelijker ideeën genereren en deze omzetten in concreet haalbare plannen? Neem deel aan het programma ’Spiegel je business’ en ga samen met een expert praktisch aan de slag met jouw creatieve vaardigheden en innovatief vermogen. Als ondernemer uit Hollands Kroon is deelname gratis! Interesse om deel te nemen? Meld je direct aan via deze link: https://www.spiegeljebusiness.nl/agenda/spiegel-je-business-hollands-kroon (https://www.spiegeljebusiness.nl/agenda/spiegel-je-business-hollands-kroon)

Ondernemen is denken in oplossingen niet in problemen. Train deze vaardigheid en neem als ondernemer uit Hollands Kroon kosteloos deel aan het programma ’Spiegel je business’. Ontdek waar jouw mogelijkheden liggen om je bedrijf te vernieuwen en te verbeteren. Interesse? Schrijf je gratis in via de volgende link: https://www.spiegeljebusiness.nl/agenda/spiegel-je-business-hollands-kroon (https://www.spiegeljebusiness.nl/agenda/spiegel-je-business-hollands-kroon)

Zie ook: het bericht van 9 juli 2021: Uniek inspiratieprogramma voor ondernemend Hollands kroon (https://www.ofhk.nl/nw-26754-7-3895198/nieuws/uniek_inspiratieprogramma_voor_ondernemend_hollands_kroon.html?page=1)

Zie ook: het bericht van 2 augustus 2021: Spiegel je business; Toekomstbestendig ondernemen (https://www.ofhk.nl/nw-26754-7-3899653/nieuws/toekomstbestendig_ondernemen.html?page=1)

Bron: Ondernemersloket Hollands Kroon i.s.m OFHK (https://www.spiegeljebusiness.nl/agenda/spiegel-je-business-hollands-kroon/)

creatief-vernieuwen-1200x628 creatief-vernieuwen-1200x628