RPC en CCV organiseren talkshow over ondermijning in bedrijfsverzamelgebouwen

OFHK Nieuws van 22-10-2021

Steeds vaker proberen criminelen woningen en bedrijfsruimten te huren om drugs op te slaan of te produceren, gestolen goederen onder te brengen of criminelen te huisvesten.

Vaak gebeuren dit soort activiteiten ongemerkt. Maar wat je niet direct ziet, kan er wel degelijk zijn: met grote gevolgen. Pandeigenaren en verhuurmakelaars kunnen achterblijven met een slechte reputatie en hoge kosten door schade aan het pand. Het pand kan zelfs gesloten worden door de gemeente.

Voor de aanpak van deze ondermijnende criminaliteit is samenwerking tussen gemeenten en verhuurders essentieel. Maar hoe pak je dat aan? Dat hoor je in de online talkshow ‘Crimineel verpand?’ die het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) samen met het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPC NH) organiseert op 15 november 16:00 – 17:00.

Lees hier (https://mailchi.mp/05956385ad0c/interne-update-week-van-de-veiligheid-2019-rpc-nh-nr5-oktober-8280672?e=6304178aba) verder voor meer informatie en opgave.

RPCNH logo RPCNH logo