UITGESTELD - Startersevenement Kop van Noord-Holland 15 november - UITGESTELD -

OFHK Nieuws van 27-10-2021

Ben je net gestart met ondernemen of denk je hier al enige tijd over na? Dan mag je deze avond niet missen. Het startersloket zet de deuren open voor jou als oriënterende en startende ondernemer. Kom deze avond netwerken en laat je informeren en inspireren.

Je bent van harte uitgenodigd!

Datum en locatie

Maandag 15 november
Rabobank Den Helder, Verkeerstorenweg 3, 1786 PN Den Helder

Programma

18.30 uur            Inloop
19.00 uur            Opening + q&a met 3 ondernemers uit de regio
19.45 uur            Start workshopronde
20.30 uur            Zakelijk flirten workshop
21.30 uur            Netwerkcafé en borrel
22.00 uur            Einde
 

Stel tijdens het netwerkcafé je vragen aan de aanwezige specialisten en ga in gesprek met andere (startende) ondernemers.

Workshops

Tijdens dit evenement leer je meer over:

Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?

Hoe kom ik aan klanten?

Hoe haal ik meer uit de markt?

Hoeveel belasting moet ik betalen?

Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?

Vergroot je kennis en volg tijdens dit startersevenement twee workshops. Nieuwsgierig welke workshops je kunt volgen?  Maak een keuze uit onderstaande workshops en meld je aan.

Workshop 1 | Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan!
Tijdens deze interactieve workshop krijg je van Frank Baltes meer inzicht in het ondernemingsplan. Aan de hand van bouwstenen breng je de kansen voor jouw bedrijf in kaart. Aan het eind van de workshop weet je welke bedrijfsonderdelen in jouw organisatie van groot belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is.

Workshop 2 | Goede start met belastingen!
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Maar wist je dat je vooral veel rechten hebt als ondernemer en je geld kunt verdienen door de juiste regels toe te passen? Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap. Je krijgt informatie en tips over btw en inkomstenbelasting, maar ook over de diverse aftrekposten die voor jou gelden.

Zakelijk Flirten
Zaken doen is gunnen en met zakelijk flirten verhoog je je gunfactor. Juist als (startende) ondernemer een onmisbare soft skill! Deze workshop wordt gegeven door Mirjam Wiersma, zij werkte eerder als bedrijfsjurist bij Atos en als advocaat en richtte in 2003 Helemaal Jij op. Sindsdien werkt zij als trainer/coach en is een ervaren spreker, ook voor heel grote groepen. Je ziet haar regelmatig op tv en ze is vaak te beluisteren op BNR Nieuwsradio. Deze workshop mag je absoluut niet missen ook niet wanneer je al langer actief bent als ondernemer dus schrijf je snel in.

Covid

Dit evenement is het eerste fysieke evenement namens jouw gemeente en het Startersloket. Naast informeren, verbinden en ontmoeten hanteren wij de geldende Covid-richtlijnen om er gezamenlijk een inspirerende avond van te maken.

Interesse?

Wil je alle tips voor jouw onderneming niet missen? Schrijf je dan meteen in via onderstaande link.

Aanmelden Startersevenement Kop van Noord-Holland (https://hollandskroon.startersloket.nl/agenda/startersevenement-kop-van-noord-holland-15-11-2021/)

Bron: Startersloket (https://hollandskroon.startersloket.nl/agenda/startersevenement-kop-van-noord-holland-15-11-2021/)

Startersevenement-Kop-van-Noord-Holland-1-1200x628 Startersevenement-Kop-van-Noord-Holland-1-1200x628