GO!-NH is klaar voor de nieuwe ronde

OFHK Nieuws van 12-11-2021

Hallo ,

Ben jij een MKB-er, start-up of scale-up die wil bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld? Dan weet je als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om je idee of product aan de man te brengen. En je bent niet de enige! Provincie Noord-Holland heeft speciaal voor ondernemers zoals jij het GO!-NH versnellingsprogramma ontwikkeld om je te helpen bij het op de markt brengen en opschalen van jouw innovatieve, duurzame product of dienst. Ons doel is om jou te helpen impact te maken op de maatschappij!

GO!-NH biedt drie verschillende trajecten die aansluiten bij de fase en omvang waarin je bedrijf zich bevindt: het Accelerator traject voor MKB bedrijven en start-ups met een idee maar nog geen of beperkte markt, het Growth traject voor bedrijven die in de volgende fase willen groeien, en het Scale traject voor grotere MKB bedrijven en scale-ups die al flinke omzet hebben maar nieuwe markten aan willen boren. In het voorjaar starten de Accelerator en het Growth traject. Je kunt je vanaf nu hier (https://go-nh.nl/inschrijfformulier/) aanmelden voor de selectie! Surf voor meer informatie naar de website van GO!-NH: https://go-nh.nl/meer-informatie/ (https://go-nh.nl/meer-informatie/)

Informatie verschillende GO!-NH Programma’s

GO!-NH Accelerator
Geschikt voor: MKB-bedrijven en startups met een innovatie in beginfase
Kenmerkende vraag: Is mijn innovatie geschikt om de markt te betreden?
Omzet (bedrijf/innovatie): 0 – 250k
Periode: 3 maanden

De GO!-NH Accelerator is een versnellingstraject gericht op MKB’ers en startups waarvan het product of de dienst zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. Hoe bewijs je dat de markt jouw innovatie wel nodig heeft? Dit gaan we tijdens de GO!-NH Accelerator concreet uitwerken. We gaan samen met jou op zoek naar de ‘problem-solution fit’ van jouw innovatie en propositie. Je gaat bewijzen dat de markt jouw innovatie nodig heeft. De oprichters hebben een duidelijke visie waar het naartoe zal groeien en hoe daar te komen. Je bent hiermee voorbereid om verdere financiering op te halen.

Uitgebreidere informatie vind je hier (https://go-nh.nl/trajecten/accelerator-22/).

GO!-NH GROWTH
Geschikt voor: Startups en MKB’ers met een innovatie in de groeifase
Kenmerkende vraag: Hoe bereid ik mij voor om daadwerkelijk op te gaan schalen?
Omzet (bedrijf/innovatie): vanaf 250k
Periode: 3 maanden

Het GO!-NH Growth traject is voor MKB-bedrijven en startups die zich in een verdere fase bevinden. Zij hebben al omzet uit klanten en/of pilots en je organisatie heeft al beperkt personeel in dienst. De onderneming wordt klaar gemaakt voor groei dankzij een focus op herhaalbaarheid en schaalbaarheid van product of dienst. De focus ligt op versterken van businessmodel, team, infrastructuur, verkoop en organisatie. Er wordt gezocht naar een ‘product-market fit’ en toegewerkt naar een ‘scale-up fit’.

Uitgebreidere informatie vind je hier (https://go-nh.nl/trajecten/growth-22/).

GO!-NH SCALE
Geschikt voor: scale-ups en MKB’ers in opschaalfase
Kenmerkende vraag: Welke markt(en) ga ik als volgende stap aanboren?
Omzet (bedrijf/innovatie): 1 – 10 miljoen
Periode: 6 maanden (start september 2022)

GO!-NH Scale is gericht op MKB-bedrijven en scale-ups die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. In dit traject bereiden bedrijven zich gericht en concreet voor op het opschalen naar nieuwe markten. GO!-NH Scale ondersteunt de organisatie om flinke groei sprongen voor te bereiden door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie met behulp van experts.

Uitgebreidere informatie over het huidige Scale traject vind je hier (https://go-nh.nl/trajecten/scale-21/).

Lees hier (http://innomics.activehosted.com/index.php?action=social&chash=eb163727917cbba1eea208541a643e74.242&s=9c2d471ea1a8b5d94351741ec8046157) verder.

Bron: GO!-NH (http://innomics.activehosted.com/index.php?action=social&chash=eb163727917cbba1eea208541a643e74.242&s=9c2d471ea1a8b5d94351741ec8046157)
 

Logo GO!-NH 2021 Logo GO!-NH 2021