NHNEXT- programma week 47

OFHK Nieuws van 24-11-2021

REGIOSAFARI WESTFRIESLAND
DONDERDAG 25 NOVEMBER, 11.00 UUR 

Ook tijdens de NHNEXT gesprekstafel in Westfriesland wordt het gesprek tussen publieke en private partijen gevoerd. Wethouder Harry Nederpelt spreekt met ondernemers Céline Loos (Saalhof) en Kees Vriend (Land van Fluwel en camping Boven ’t Maaiveld). Monique Ooms neemt ook bij deze livestream de gespreksleiding voor haar rekening.

Het ochtendprogramma van deze Regiosafari wordt ook volledig gestreamd! Sprekers Jan Scheele en Roger Davids nemen je mee in de onderwerpen gastverwachting en destinatiemanagement. Geïnteresseerd? Meld je dan gratis aan via https://nhn.nl/events/regiosafari-westfriesland/.

Bekijk de stream (https://nhnext.nl/regiosafari-westfriesland/)

GO!-NH HÉT VERSNELLINGSPROGRAMMA VOOR DUURZAME ONDERNEMERS
DINSDAG 30 NOVEMBER, 15.00 uur

GO!-NH is een serie groeiversnellingsprogramma’s van de provincie Noord-Holland die innovatieve, duurzame startups en MKB’ers ondersteunen bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten. Ondernemers Danny Pormes (FastFeetGrinded) en Frank van den Berge (Product for Product) vertellen over hun deelname aan het Scale programma. Tafelgasten André Knol (Innomics en GO!-NH), Jessica Schonewille (Provincie Noord-Holland en projectleider GO!-NH) en Dennis Kerkhoven (YesAndMore en GO!-NH) weten alles over de inhoud van de drie trajecten. Dit onder leiding van gespreksleider Thijs Pennink.

Bekijk de stream (https://nhnext.nl/nhnext-go-nh-het-versnellingsprogramma-voor-duurzame-ondernemers/)

AGENDA

TECHVALLEY: MAKING THE FUTURE
WOENSDAG 8 DECEMBER, 14.00 UUR 

HET BELANG VAN INTERNATIONALE INVESTERINGEN IN DE REGIO
DINSDAG 14 DECEMBER, 12.00 UUR 


TERUGKIJKEN

Wil je één van de eerder uitgezonden livestreams van NHNEXT terugkijken? Kijk dan op NHNEXT.nl (http://www.nhnext.nl). Hier vind je verschillende inspirerende livestreams. 

Bron: NHNEXT (http://www.nhnext.nl)


 

logo NHNEXT logo NHNEXT