Heijmans heeft een innoverend project waar we u graag deelgenoot van willen maken.

OFHK Nieuws van 06-12-2021

Uit de markt blijkt dat velen van u structureel verlegen zitten om geschikt personeel. Heijmans biedt u de mogelijkheid om hier een invulling aan te geven via Collegiale Uitwisseling!

Wat houdt dit in?
Collegiale Uitwisseling ontstaat wanneer werkgevers slim gebruik maken van elkaars positie. Wanneer de één een tekort aan personeel heeft en de ander heeft een aantal goede vakmensen op de bank zitten, wordt er tijdelijk en zonder winstoogmerk personeel aan elkaar uitgeleend. Door elkaar te helpen ontstaat er een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Het betreft een grote regionale werkgever met personeelsleden van een achtergrond in de grond-, weg- en waterbouw en met name in de maanden januari 2022 t/m april 2022.

Reactie van werkgever
In de winter maanden (januari t/m april) is er weinig tot geen werk voor deze medewerkers.
De grootste oorzaak is het weer en de opstartfases van diverse projecten. 
Het doel is om op zoek te gaan naar een tijdelijke werkplek, waarbij het geen probleem is om buiten de eigen branche aan het werk te gaan.

Dit kunnen de aangeboden medewerkers uw bedrijf bieden:
De medewerkers voeren dagelijks zelfstandig werkzaamheden uit op projecten, werken landelijk en zijn bereid buiten normale werktijden te werken. 
Daarnaast hebben zij certificaten en opleidingen zoals, VCA, BHV en heftruckrijbewijs. 
Bijna allemaal bezitten ze een groot rijbewijs, hebben ervaring met machines groot/klein en zijn allemaal Nederlandstalig.

Interesse?
Heeft u interesse in een samenwerking dan vernemen Zij heel graag uw reactie via:

Email: ppijnappel@heijmans.nl (mailto:ppijnappel@heijmans.nl)
Website: heijmans wegspecialismen (https://www.heijmans.nl/nl/producten-diensten/infra/wegen-waterwegen/wegspecialismen/)

De contactpersoon zal contact met u opnemen om te kijken of er een match te realiseren is. Uitgangspunt is dat werkgevers elkaar tijdelijk uit de brand helpen, zonder dat daar commerciële tarieven tegenover staan.

Zij vinden het belangrijk om bezig te zijn met hoe personeel wordt ingezet in deze regio. 
Laat ons helpen en mail ons vandaag nog voor meer info of als u vragen of interesse heeft!


 

logo heijmans logo heijmans