Debatweek voor discussie over dilemma’s voor omgevingsvisie Hollands Kroon

OFHK Nieuws van 17-12-2021

De afgelopen maanden zijn er verschillende participatiebijeenkomsten geweest om te praten over de nieuwe omgevingsvisie van gemeente Hollands Kroon. De omgevingsvisie heeft de titel ‘Hoe ziet Hollands Kroon er in 2040 uit?’. Tijdens de bijeenkomsten heeft gemeente Hollands Kroon goede gesprekken gehad en veel informatie gekregen. Deze informatie is erg waardevol. Toch zijn er ook dilemma’s over onderwerpen voor in de omgevingsvisie. Hiervoor organiseert Hollands Kroon een debatweek in de eerste week van februari.

Lees verder op de website van Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/debatweek-voor-discussie-over-dilemmas-voor-omgevingsvisie-hollands-kroon).

De Gemeente Hollands Kroon is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe omgevingsvisie voor Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/omgevingsvisie/omgevingsvisie). De input van ondernemers voor de nieuwe omgevingsvisie is zeer gewenst en belangrijk.
Ondernemers (en inwoners) kunnen hun input (wensen en ideeën) voor onze gemeente kenbaar maken door het online invullen van een aantal korte vragen. 

Onderstaand is deze mogelijkheid kort uitgeschreven
1.    Ga naar https://denkmee.hollandskroon.nl (https://denkmee.hollandskroon.nl)
2.    Login of registreer (klik rechts bovenin)
3.    Ga naar het project ’Hoe ziet uw dorp er in 2040 uit?’
4.    Scroll naar onderen
5.    Klik op de vraag ’Hoe ziet de bedrijvigheid er in Hollands Kroon uit in 2040?’
6.    Scroll naar onderen en laat uw reactie achter.
De rechtstreekse link naar deze vraag is https://denkmee.hollandskroon.nl/nl-NL/ideas/grootschalige-kracht-van-gemeente-en-regio (https://denkmee.hollandskroon.nl/nl-NL/ideas/grootschalige-kracht-van-gemeente-en-regio)
De rechtstreekse link naar de vraag over het buitengebied is https://denkmee.hollandskroon.nl/nl-NL/ideas/adaptief-buitengebied  (https://denkmee.hollandskroon.nl/nl-NL/ideas/adaptief-buitengebied )

Bron: Gemeente Hollands Kroon.

plaatje hollands kroon plaatje hollands kroon