Duurzaam ondernemen en energiekosten reduceren in de recreatiesector

OFHK Nieuws van 23-05-2022

WHAT’S NEXT:

DUURZAAM ONDERNEMEN EN ENERGIEKOSTEN REDUCEREN IN DE RECREATIESECTOR
Kijk mee op woensdag 8 juni om 12.00 uur!

Er zijn genoeg redenen om nu te beginnen met het verduurzamen van je onderneming. Sterker nog, om de gestelde klimaatdoelen te halen móeten we nu beginnen met verduurzamen. In de verblijfssector zijn al veel mooie initiatieven te vinden, die als voorbeeld kunnen dienen voor het verduurzamen van jouw onderneming. Onder leiding van Monique Ooms vertellen Roy Stapersma van vakantiepark de Koorn-aar op Texel en Peter Ros van Camping & Vakantiepark de Nollen en Duincamping De Lepelaar welke stappen ze hebben gezet om groener te ondernemen en  te verduurzamen. Ook energieadviseur Jord Kuiken en directeur van InnoFundNL Esther Krijnen zitten aan tafel. Zij adviseren jaarlijks een groot aantal ondernemers op het gebied van energiebesparing en verduurzaming en kennen het subsidielandschap als geen ander.

Waar begin je als ondernemer wanneer je wilt verduurzamen? Welke mogelijkheden zijn er om minder energie te verbruiken? Welke subsidies zijn er beschikbaar? Kijk mee op woensdag 8 juni om 12.00 uur.

Bekijk de stream (https://nhnext.nl/duurzaam-ondernemen-en-energiekosten-reduceren-in-de-recreatiesector/)

 

TERUGKIJKEN

Op NHNEXT.nl vind je naast de komende uitzendingen ook een overzicht van alle eerder uitgezonden livestreams.


HOE LEVERT INVESTEREN IN ERFKWALITEIT RENDEMENT OP?

Erven van agrariërs zijn vaak gezichtsbepalend en van groot belang voor de beleving van een mooi en open landelijk gebied. Maar het cultuurlandschap verandert: bedrijven breiden uit of krijgen een andere functie. Daardoor kan ook de uitstraling en zo de impact op ons unieke landschap veranderen. We blikten tijdens deze stream terug op de resultaten van de samenwerking tussen de lokale overheid en ondernemers. Hiermee werd het project van Team Erfkwaliteit, gefinancierd door De Kop Werkt!, officieel afgerond en het eindrapport overhandigd aan wethouder Theo Meskers. 

Terugkijken (https://nhnext.nl/hoe-levert-investeren-in-erfkwaliteit-rendement-op/)
 

Bron: NH NEXT  (https://nhnext.nl/)
     


 

logo NHNEXT logo NHNEXT