Save the date! Ga mee op Regiosafari

OFHK Nieuws van 27-06-2022

Save the date! Ga mee op Regiosafari door De Kop (mét Texel)! 

Op woensdag 12 oktober vindt de volgende editie van de Regiosafari in De Kop plaats, hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in De Kop van Noord-Holland en Texel.

We nodigen je graag uit voor deze inspirerende dag met andere toeristische ondernemers en cultuurmakers uit de regio.
Een tipje van de sluier … de thema’s dit jaar zijn: Personeel en Digitalisering!

De Regiosafari staat volop in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Hoe? Dat ga je ’s ochtends ervaren tijdens de inspirerende keynote spreker sessies en ’s middags tijdens de safaritour langs collega-ondernemers in de regio. Tussendoor is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te leggen. De dag sluiten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Binnenkort ontvang je meer informatie over deze inspirerende dag maar noteer woensdag 12 oktober van 09.00 – 17.00 uur alvast in je agenda!

Ben jij een toeristische ondernemer, cultuurmaker, ambtenaar of werk je bij een regionale destinatiemarketingorganisatie? Dan wil je deze dag niet missen! Aanmelden voor de Regiosafari kan binnenkort via de website en via de mail die je binnenkort van ons ontvangt. Op de website vind je ook een impressie van de Regiosafari’s 2021. Neem snel een kijkje!

Wij zien je graag de 12e! 

Bron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (https://nhn.nl/regiosafari/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Save+the+date%21+%7C++Regiosafari+De+Kop&utm_campaign=Save+the+date+%7C+Regiosafari+De+Kop)

Regio safari Regio safari