Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Hollands Kroon

OFHK Nieuws van 08-07-2022

Goed nieuws! DELTA Netwerk wil graag gigasnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Hollands Kroon. Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld je dan aan voor een abonnement bij een van de onderstaande landelijke of lokale telecomaanbieders. Aanmelden kan tot 26 oktober 2022.

Woon je in Hollands Kroon maar niet op een van de bedrijventerreinen? Ook dan kun je je aanmelden voor glasvezelinternet. Klik hier (https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/hollands-kroon-fase-2/) voor meer informatie

De volgende bedrijventerreinen krijgen straks supersnel en betaalbaar glasvezel:

Anna Paulowna
- Kruiswijk I
- Kruiswijk II
- Kruiswijk III

Den Oever
-
Den Oever-Zuid

Hippolytushoef
-
Molenveld

Middenmeer
-
Robbenplaat Zuid-Zuid
- Industrieweg Middenmeer

Wieringerwerf
-
Regionaal Bedrijvenpark Robbenplaat

Winkel
-
Winkelerzand


Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sietse van Dijk, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 - 38 61 26 25 of per e-mail via dit formulier: Neem contact met mij op (https://www.deltanetwerk.nl/zakelijk/glasvezel-advies-sietse/)

Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de bedrijventerreinen in Hollands Kroon kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel.

Klik hier (https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/hollands-kroon-fase-2/) voor meer informatie.

Logo Delta Logo Delta
productiemedewerker productiemedewerker