Subsidie voor netcongestie-oplossingen: SON-regeling

OFHK Nieuws van 17-08-2022

Bedrijven die gezamenlijk stroom willen delen op een bedrijventerrein of overtollige zonnestroom willen opslaan in een batterij en daarmee netcongestie voorkomen, kunnen daarvoor subsidie krijgen van de provincie Noord-Holland.

Vanaf 1 augustus kunnen ondernemers, ondernemersverenigingen en parkmanagementverenigingen die oplossingen voor netcongestie willen onderzoeken en/of uitvoeren gebruik maken van de SON-regeling (Subsidie Oplossingen Netcongestie). De regeling loopt tot eind 2022 en zal bij succes in 2023 en 2024 worden voortgezet. 

Ontwikkelingsbedrijf NHN helpt ondernemers(verenigingen) en parkmanagementverenigingen die zijn gevestigd in Noord-Holland Noord kosteloos en belangeloos bij het aanvragen van de subsidie.

Meer weten? Lees verder op de website van Ontwikkelingsbedrijf NHN (https://nhn.nl/nieuws/subsidie-voor-netcongestie-oplossingen-son-regeling/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Subsidie+voor+netcongestie-oplossingen%3A+SON-regeling&utm_campaign=Subsidie+voor+netcongestie-oplossingen%3A+SON-regeling) of neem direct contact op met Nico Meester, projectleider verduurzaming bedrijventerreinen, via nmeester@nhn.nl (mailto:nmeester@nhn.nl) of 06-13445447.

Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN (https://nhn.nl/nieuws/subsidie-voor-netcongestie-oplossingen-son-regeling/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Subsidie+voor+netcongestie-oplossingen%3A+SON-regeling&utm_campaign=Subsidie+voor+netcongestie-oplossingen%3A+SON-regeling)

logo NHN logo NHN