Netwerksessie: Inkoop versus Verkoop

OFHK Nieuws van 07-09-2022

Netwerksessie: Inkoop versus Verkoop 
regio Noord-Holland Noord

Aanbesteden vraagt veel, maar biedt ook kansen! De beste resultaten worden behaald als aanbestedende diensten en ondernemers goed samenwerken. Daarvoor moeten ze elkaar begrijpen, waarderen en vertrouwen. Samenwerken is immers een duet en geen duel.
 
Inkopers en verkopers beleven aanbestedingen ieder op hun eigen manier. Door deze ervaringen te delen, krijg je meer inzicht in elkaars belangen. En dit kan bijdragen aan betere aanbestedingen.

De partners van Beter Aanbesteden nodigen jou graag uit op 27 september, om onder het genot van een uitgebreide lunch de dialoog aan te gaan tussen inkoop en verkoop. Onder vooraf gedeelde stellingen zullen ervaringen worden uitgewisseld, met als doel elkaars belangen beter te begrijpen en de samenwerking te bevorderen. Tips die hieruit volgen, zullen we delen op onze online kanalen. (Het betreft Leveringen en Diensten)

Datum en locatie
Dinsdag 27 september 2022, 11:30 – 14:45 uur
11:30 – 14:45 uur, Hotel Marktstad, Hofstraat 8,1741 CE SCHAGEN. Vanaf Station Schagen is het 6 minuten lopen. De ingang van het hotel bevindt zich in aan de achterzijde van het hotel (Hofstraat 8). 


Programma
11:30 - 12:00 uur Inloop
12.00 - 12.30 uur Welkomstwoord.
12:30 - 14:30 uur Lunch en gesprekken aan de hand van stellingen met roulerende gesprekspartners
14.30 - 14.35 uur Slotwoord  


De Partners Beter Aanbesteden kijken uit naar jouw aanwezigheid. 
Deze kunnen je bevestigen door je in te schrijven via bijgaande link (https://www.pianoo.nl/nl/form/aanmeldformulier-ba-noord-hollan)

 

Heb je nog vragen? Dan horen we het natuurlijk ook graag.

Hartelijke groet,
De partners van Beter Aanbesteden

Bron: Beter aanbesteden (https://www.pianoo.nl/nl/themas/beter-aanbesteden)

Beter aanbesteden Beter aanbesteden
Beter aanbesteden 2 Beter aanbesteden 2