Uitnodiging Regio safari De Kop van Noord-Holland

OFHK Nieuws van 07-09-2022

Meld je aan voor de Regiosafari De Kop van Noord-Holland (mét Texel)!

Woensdag 12 oktober
organiseert Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord de tweede editie van Regiosafari De Kop, hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector! Een dag die vol in het teken staat van ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid!‘. Zij nodigen je graag uit voor deze leuke en inspirerende dag, meld je snel aan!

Ochtendprogramma (09.00 - 12.30 uur)
Voor het ochtendprogramma ontmoeten we elkaar bij de Theater De Kampanje in Den Helder. Hier neem je deel aan twee interactieve sessies gehost door Evelien van den Bosch (Interne jobcoach en eigenaar restaurant Casa 22) en Jon Ruigrok (Marketing Director Druktemaker). Na de lunch met ondernemersmarkt gaan we met bussen op safaritour door de regio. 

Middagprogramma (12.30 - 17.00 uur)
Voor het middagprogramma stappen we in de bus om een kijkje te nemen bij collega-ondernemers in de regio. De dag sluiten we samen weer af in De Kampanje met een hapje en een drankje.

•    Duynpark Het Zwanenwater en restaurant ‘d Heerlijckheid 
Midden in natuurgebied Het Zwanenwater vind je het unieke en kleinschalige vakantiepark Duynpark Het Zwanenwater, gerund door rasondernemer Thomas van der Ploeg. De lodges, tipi’s en hutten zijn ingericht met een eigen keuken en buitenplek, voor een complete ‘glamping’ ervaring, Op het park vind je restaurant ‘d Heerlijckheid, deze oude boerderij is volledig verbouwd en voorzien van een prachtige houtgestookte oven. 

•    Dierenpark Hoenderdaell
Met jaarlijks ruim 225.000 bezoekers behoort Hoenderdaell tot de grootste attracties van de regio. Het welzijn van de dieren staat in het park voorop. Naast honderden (opgevangen) dieren vind je hier ook het opvangcentrum van Stichting Leeuw en SOS Dolfijn. Ondanks het groeiende aantal dieren kent eigenaar Robert Kruijff nog steeds nagenoeg elk dier bij naam. Het park wordt mede onderhouden door hovenierstudenten van het Clusius College, die hun opleiding in het dierenpark volgen.

•    Bierbrouwerij Fort Westoever
Fort Westoever is rond 1825 gebouwd om het Noord-Hollandse kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. Inmiddels hebben meerdere ondernemers hun intrek genomen in het voormalige fort. Zoals bierbrouwerij de Helderse Jongens van horecaleermeester Dave Kleine, waar je kunt genieten van een echt helders biertje met daghap van eigen land.

Ben jij een toeristische ondernemer, cultuurmaker, ambtenaar of werk je bij een regionale destinatiemarketingorganisatie? Meld je nu aan voor Regiosafari De Kop via de link. (https://nhn840.activehosted.com/f/44?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Regiosafari+De+Kop+%7C+Meld+je+nu+aan%21&utm_campaign=Regiosafari+De+Kop+%7C+Meld+je+nu+aan%21)

Het volledige programma en een terugblik van vorig jaar vind je op de website van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (https://nhn.nl/events/regiosafari-de-kop/)

Bron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (https://nhn.nl/events/regiosafari-de-kop/)

Regio safari Regio safari