Herinnering 10 jaar OFHK - Avond met Bas Nijhuis

OFHK Nieuws van 26-10-2022

Opgeven voor de de avond met Bas Nijhuis is nog mogelijk! Doe dit snel want vol is vol.

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) is opgericht en de ondernemersverenigingen in de toen nieuwe gemeente Hollands Kroon gingen samenwerken in de vorm van een federatie. In de afgelopen jaren is er veel bereikt maar natuurlijk blijven er nog veel punten en wensen die we graag willen realiseren. Zowel op gemeentelijk niveau als in de hele Kop van Noord-Holland. Ondernemers zorgen voor een sterke lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid in de gemeente. Daarbij is een goed vestigingsbeleid met duidelijke kaders maar ook bereikbaarheid, huisvesting voor zowel de bedrijven als de werknemers en lokale voorzieningen van groot belang.

10 jaar is een moment om terug te kijken en vooruit te zien. Maar ook te vieren. Wij willen u daarom van harte uitnodigen voor een ondernemersbijeenkomst op donderdagavond 10 november 2022 in De Vriendschap in het ’t Veld. (Rijdersstraat  92, tegenover de  kerk). Aanvang 20.00 uur.

Hiervoor hebben wij topscheidsrechter Bas Nijhuis als spreker uitgenodigd. Hij maakt u deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. En doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen weer positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter.

Daarnaast legt toparbiter Bas Nijhuis dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring als ondernemer van zijn bakkerij uit Haaksbergen.

Hij vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie. Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes.

En dan is het ’t Veld natuurlijk een plek waar hij zich vast thuis zal voelen.

Voor deze avond worden alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon vormen. Maar ook niet-leden zijn welkom. Dit is een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten.

Aanmelden:
U kunt zich tot uiterlijk maandag 7 november 2022 (n.b. verlengd tot 10 november 12.00 uur) aanmelden, bij het secretariaat van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon. Dit kan uitsluitend via deze link (https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=BysH62nE1kGVII4wSIN0s6JXA30LlwVNkEOkzp_7C41UMEZHTDZQNFM0S0hIRjNMOUZXT1ZQOVNZRC4u). Wij zijn uiteraard wel gebonden aan een maximum van de locatie. U ontvangt daarom van ons een bevestiging voor 10 november op het door u aangegeven e-mailadres. Op vertoon van deze bevestiging kunt u naar binnen. Let op! 1 formulier per persoon en u krijgt ook later per persoon een e-mail terug. Uw opgave wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt waarbij leden van de aangesloten verenigingen voorrang krijgen.

Scheidsrechter Bas Nijhuis 10-jarig jubileum OFHK Scheidsrechter Bas Nijhuis 10-jarig jubileum OFHK