Ontdek wat u kunt doen bij transportschaarste in uw regio

OFHK Nieuws van 11-11-2022

Ontdek wat u kunt doen bij transportschaarste in uw regio
U bent van harte uitgenodigd voor het webinar op 22 november 2022

Waarom organiseren zij dit webinar?
Het elektriciteitsnetwerk heeft op verschillende plekken in de provincie zijn maximale capaciteit bereikt. De provincie Noord-Holland en netbeheerder Liander werken samen in de Taskforce EnergieInfrastructuur (https://www.noord-holland.nl/Onderwerpen/Klimaat_Energie/Projecten/Taskforce_Energie_Infrastructuur_Noord_Holland) om zo snel mogelijk het elektriciteitsnetwerk uit te breiden. In de tussentijd zoeken ze naar slimme oplossingen om het elektriciteitsnet efficiënter te gebruiken.

In dit webinar willen ze ondernemers inspireren. We laten energieoplossingen zien die mogelijk interessant zijn voor uw onderneming. Denk aan congestiemanagement, energieopslag of cable pooling. Hiermee creëert u meer zekerheid voor uw onderneming en ontstaat ruimte op het elektriciteitsnet voor andere ondernemers in de regio.

Wanneer vindt het webinar plaats?
Het webinar vindt plaats op dinsdag 22 november 2022 via Microsoft Teams. We starten om 19:30 uur. Microsoft Teams is een programma waarmee u online het webinar kunt volgen. Het is niet noodzakelijk om het programma van te voren te installeren.

Aanmelden
U kunt zich tot en met 21 november aanmelden via het online aanmeldformulier (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=SxB_acvXyEisn72HEFuv3OBEhieAXJFAk_0exuBu3JVUQk5JNkVZQkVXTlQyNUhWWDVXVEs3SkM2WC4u). Op de dag van het webinar ontvangt u persoonlijk een link (via e-mail) om in te loggen.

Programma:

19.25 uur Ontvangst in het webinar

19.30 uur Opening door de dagvoorzitter

20.05 uur Toelichting Taskforce Energie-Infrastructuur (Provincie Noord-Holland)

20.20 uur Praktijkvoorbeelden slimme oplossingen (Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord)

20.40 uur Interactie en vragen

20.50 uur Vervolgstappen en afsluiting

Uitnodiging Slimme energieoplossingen voor bedrijven Uitnodiging Slimme energieoplossingen voor bedrijven