Podcast: De kracht van de regio Noord-Holland Noord

OFHK Nieuws van 28-11-2022

Luister op Spotify!

Een sterke regio draagt bij aan een veerkrachtige samenleving. Om goed te kunnen wonen, werken en leren zijn thema’s als ondernemerschap, innovatie, en onderwijs belangrijk. Met de Regio Deal investeren we in kennis, talent, ervaring en waardering (human capital) in de technische-, maritieme- en energiesector. We zorgen samen voor beter en meer vraag gestuurd onderwijs, zo behouden we gemotiveerd en deskundig personeel in de regio en trekken we nieuwe krachten aan. In het innovatiepark voor maritieme technologie werken bedrijven, overheid en kennis- en opleidingsinstellingen samen aan innovaties zoals maritieme drones, 3D printtechniek en virtual reality toepassingen. Gericht op versterking van de maritieme sector. We stimuleren de waterstofeconomie waarbij waterstofgas de belangrijkste energiedrager is en het gebruik van fossiele brandstoffen wordt afgebouwd. 

Kortom: met de Regio Deal investeren we in de kracht van de regio. In deze podcast vertellen we wat de Regio Deal voor ondernemers kan betekenen.

Luister nu (https://open.spotify.com/episode/15CVMuLkRUjwm90rhJT8IU?si=r4uK7t0XQ9u-hPiJIa_6Lg&utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=NHNEXT+-+What+s+next%3F&utm_campaign=NHNEXT+nieuwsbrief+week+48&nd=1)

Bron: NHNEXT (https://open.spotify.com/episode/15CVMuLkRUjwm90rhJT8IU?si=r4uK7t0XQ9u-hPiJIa_6Lg&utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=NHNEXT+-+What+s+next%3F&utm_campaign=NHNEXT+nieuwsbrief+week+48&nd=1)

logo NHNEXT logo NHNEXT