Smart Farming Kennisdag 23 februari 2023

OFHK Nieuws van 18-01-2023

Smart Farming Kennisdag 2023
Donderdag 23 februari, van 13.00 tot 18.00 uur
Sturm-Jacobs, Wieringerwerf

Over ruim een maand is het zover! Dan vindt de derde editie plaats van de Smart Farming Kennisdag. Ook dit jaar bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringerwerf. Tijdens deze dag laten we ons inspireren door keynote sprekers, gaan met elkaar in gesprek en kijken samen naar kansen en mogelijkheden van data en technologie binnen de agrarische bedrijfstak.

Wat staat er allemaal op het programma? Te veel om op te noemen. In ieder geval zal André Hoogendijk van BO Akkerbouw het publiek bijpraten over de stand van zaken met betrekking tot het Roadmap Digitalisering; het datakluis systeem dat binnen afziebare tijd de dataveiligheid voor agrarische bedrijven moet garanderen. In een paneldiscussie zullen we voor- en nadelen van deze oplossing bespreken.

Nieuw dit jaar is een innovatiemarkt waar je slimme machines live in actie kunt zien. In een elevator pitch zullen de leveranciers het publiek overtuigen van hun technologie. Nieuwsgierig? Komt dan naar de Smart Farming Kennisdag 2023. Bekijk het volledige programma en meld je aan met de knop hieronder. Het aantal plaatsen is beperkt! 

LET OP: Heb je je al ingeschreven naar aanleiding van de ’save the date’ die we eerder hebben verstuurd, dan hoef je nu geen actie te ondernemen.

Schrijf je hier in (https://www.greenportnhn.nl/agenda/smart-farming-kennisdag)

Bron: GreenPort Noord-holland Noord (https://www.greenportnhn.nl/agenda/smart-farming-kennisdag)

logo Smart Farming NHN logo Smart Farming NHN