NHN ondernemersspreekuur

OFHK Nieuws van 23-01-2023

Ben jij ondernemer in Noord-Holland Noord en kun je wel wat hulp of advies gebruiken? We helpen je in deze uitdagende tijden graag tijdens ons ‘NHN ondernemersspreekuur‘. Dit spreekuur is speciaal voor ondernemers en organisaties in Noord-Holland Noord. Of je nou een innovatieve en duurzame startup of scale-up bent of mkb, wij denken graag met je mee! Is je huidige locatie bijvoorbeeld te klein en wil je uitbreiden of verplaatsen? Loop je tegen problemen met locatie vergunningen aan of wil je je bedrijfslocatie verduurzamen? Heb je hulp nodig bij het op de markt brengen van je duurzame product of dienst of ben je op zoek naar financiering of samenwerkingspartners? Onze collega’s staan kosteloos voor je klaar!

Plan je afspraak in

Kom op een van de beschikbare data bij ons langs op de Bergerweg 200, 1817 MN Alkmaar. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies dan voor een online afspraak. 

Dinsdag 24 januari 10.30 – 12.00 uur

Vrijdag 17 februari 09.30 – 11.00 uur


Meld je hier (https://calendly.com/ontwikkelingsbedrijfnoordhollandnoord/nhn-ondernemersspreekuur?month=2023-01) eenvoudig aan, dan weten we dat je komt en koppelen we je aan een van onze collega’s met de juiste expertise.

Bron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. (https://nhn.nl/events/nhn-ondernemersspreekuur/)

logo NHN logo NHN