Stap aan Boord!

OFHK Nieuws van 07-04-2023

Een belangrijke doelstelling van Sail Den Helder is het betrekken van de ondernemers gedurende het evenement, zodat ook zij alles uit Sail Den Helder 2023 kunnen halen. Om deze reden organiseerden Citymarketing Den Helder en Sail Den Helder op 15 maart 2023 een inspiratiesessie. Tijdens deze inspiratiesessie werd er aandacht besteed aan de mogelijkheden om als bedrijf aan te haken en zoveel mogelijk te profiteren van dit grootste evenement.

De presentaties van deze avond zijn terug te vinden op de website van Sail Den Helder. Daarnaast is onder de pagina ‘Stap aan Boord’ (https://www.saildenhelder.nl/stapaanboord) ook een complete toolkit te vinden, waar je de gezamenlijke huisstijl van Sail Den Helder en de Marinedagen kan downloaden. Deze toolkit kan gebruikt worden ter promotie van dit unieke en mooie evenement.

Programma Sail Den Helder 2023 wordt steeds concreter…

Nu het evenement steeds dichterbij komt, wordt het programma ook concreter. Zo zijn er bijvoorbeeld al verschillende artiesten aangekondigd via de sociale media kanalen van Sail Den Helder. Onder andere The Dirty Daddies en BENR zullen de bezoekers van het evenement van live entertainment voorzien.

The Dirty Daddies zullen op donderdag 29 juni een knallend optreden geven en iedereen laten meezingen met de leukste hits. Het duo BENR, voornamelijk bekend van hun populaire TikTok account, zal op zaterdag 1 juli een groot feestje bouwen. Houd de sociale media kanalen van Sail Den Helder goed in de gaten voor de nieuwste updates rondom het programma van het evenement.


Sail Den Helder 2023 krijgt steeds meer partners

Sail Den Helder biedt een uitstekend podium met landelijke uitstraling voor deelnemende bedrijven, organisaties en overheden. De grote stroom aan bezoekers van Sail Den Helder 2023 en de Marinedagen vormen een groots publiek, wat de partners van Sail Den Helder 2023 extra in de schijnwerpers zet.

De afgelopen maand heeft Sail Den Helder er een aantal grote partners bijgekregen. De partners die afgelopen maand een partnerovereenkomst hebben ondertekend en daarmee officieel partner zijn geworden van Sail Den Helder 2023 zijn: DHSS, Neptune Energy en Saab. 


Fotoshoot van Sail Den Helder 2023 Merchandise

Zondag 2 april 2023 vond de fotoshoot van de officiele merchandise van Sail Den Helder 2023 plaats. Samen met Krofftvisuals zijn er op deze zonnige dag prachtige plaatjes geschoten. De fotoshoot vond plaats op twee unieke en kenmerkende locaties: Fort Kijkduin en het Marinemuseum. De merchandise kan binnenkort alvast via onze webshop (momenteel nog in aanbouw) worden vooruitbesteld. 


Zin in een avontuur op zee?

Tijdens de Tall Ships races 2023 hebben jongeren tussen de 15 en 25 jaar zelf de kans om een toffe ervaring op zee te beleven en deel uit te maken van de bemanning op een groot Tall ship. Gedurende een avontuurlijke reis richting Engeland, leren de jongeren niet alleen zeilen en overleven op zee, maar hebben zij ook de kans om vrienden en herinneringen voor het leven te maken.

Meer weten? Neem een kijkje op de website (https://www.saildenhelder.nl/trainees)


Sail Den Helder 2023 App

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een Sail Den Helder 2023 app. Deze app zorgt ervoor dat bezoekers altijd op de hoogte zijn van alles wat er speelt tijdens en rondom dit spectaculaire evenement. Daarnaast kan je via deze app ook alles ontdekken over de prachtige stad Den Helder.

Wil je als allereerste op de hoogte zijn van de Sail Den Helder 2023 app? Laat dan je gegevens achter op de website! (https://www.saildenhelder.nl/sail-den-helder-app)

Bron: Sail Den Helder (https://mailchi.mp/aaa87d01c5b4/kickoff-sailjaar-13541347?e=f20bb3f447)

STI-SSDH supporter-Sail-logo STI-SSDH supporter-Sail-logo