Ondernemersenquête: Toekomst en behoefte bedrijventerreinen

OFHK Nieuws van 26-04-2023

Beste ondernemer,

De gemeente Hollands Kroon werkt aan goede en voldoende toekomstbestendige bedrijventerreinen. Daarom starten ze met een onderzoek om de behoeften en wensen van bedrijven in kaart te brengen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Stec Groep.

Voor dit onderzoek vragen ze ondernemers via een korte online enquête naar hun behoeften en wensen voor de komende jaren. Zo hopen ze beter inzicht te krijgen in de wensen en behoefte aan ontwikkelruimte van onze bedrijven. Zodat ze daarop gerichter kunnen inspelen. Op die manier kunnen ze ondernemers de komende jaren beter van dienst zijn.

Online behoeftepeiling
Onderstaand vindt u de link naar een online enquête. Helpt u de gemeente om de behoefte en wensen van ondernemers in kaart te brengen?
Klik hier (https://vraagmonitor.nl/hollandskroon/) voor de link naar de enquête.
Benodigde tijd: Invullen kost u maximaal 10 minuten
Uiterlijke datum invullen: tot 15 mei 2023

Ze stellen uw deelname zeer op prijs. Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met Menno de Geus, MennoDeGeus@hollandskroon.nl (mailto:MennoDeGeus@hollandskroon.nl)

Met vriendelijke groet,
Gemeente Hollands Kroon en de Ondernemers Federatie Hollands Kroon

Bron: Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/gemeente-onderzoekt-behoefte-bedrijventerreinen)

question-marks-2215_640 question-marks-2215_640