Ondernemersenquête: Is ontwikkelen nieuw bedrijventerrein noodzakelijk?

OFHK Nieuws van 08-05-2023

Beste ondernemers in Hollands Kroon,

De Ondernemersfederatie Hollands Kroon (OFHK) ziet dat er al enige tijd nagenoeg geen ruimte meer is op de bedrijventerreinen in de gemeente Hollands Kroon. Wij hebben dit al diverse malen aangekaart op het gemeenteoverleg.

Om de exacte vraag in kaart te brengen is er daarom een enquête gestart door de gemeente.

De titel doet anders vermoeden maar het is echt een korte enquête waarin de vraag voor nu en de nabije toekomst in beeld wordt gebracht. Deze vragenlijst is ook i.s.m. met de OFHK ontwikkeld.

Daarom het dringende verzoek namens de OFHK en alle aangesloten ondernemersverenigingen om zoveel mogelijk de vragenlijst in te vullen!

Het ontwikkelen van nieuwe Bedrijventerrein kost tijd. Op dit moment is er bijna op geen enkel bedrijventerrein nog plek. Als wij onze bestaande bedrijven in de gemeente willen behouden en ook nieuw opgestarte bedrijven in onze eigen gemeente plek willen bieden, moeten we dus eigenlijk nu starten om te gaan ontwikkelen. En juist ook op de wat kleinere lokale terreinen. Een nieuw gestart bedrijf wil graag vanuit de woonkern eerst vlakbij groeien om daarna een grotere stap te maken. En hoe mooi zou het zijn om lokale werkgelegenheid te behouden.

Voor dit onderzoek vraagt de gemeente Hollands Kroon ondernemers via een korte online enquête naar hun behoeften en wensen voor de komende jaren. Zo hopen we samen beter inzicht te krijgen in de wensen en behoefte aan ontwikkelruimte van onze bedrijven. 

Het is dus van groot belang dat u deze enquête invult. Klik hier op de link (https://vraagmonitor.nl/hollandskroon/) en vul de enquête daarom meteen in.

Doet u mee?

Alvast ontzettend bedankt!

Met vriendelijke groet,

Ondernemersfederatie Hollands Kroon (OFHK)

question-marks-2215_640 question-marks-2215_640