Uitnodiging: Miljoenenontbijt 20 september

OFHK Nieuws van 08-09-2023

Graag nodigt de Rabobank je uit voor het Miljoenenontbijt 2023! De inschrijving is geopend en je kunt je  aanmelden via de button ’aanmelden’. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wij adviseren je om vroegtijdig jouw inschrijving te bevestigen. 

Het Miljoenenontbijt vindt plaats op woensdag 20 september van 08:00 tot 11:15 uur.  Het thema van het Miljoenenontbijt is dit jaar: Noord-Holland Noord: De tuin van innovatie, met als belangrijkste vraag hoe werken we samen aan een toekomstbestendige regio?

Het event wordt georganiseerd in samenwerking met onze partners: Ontwikkelingsbedrijf NHN, Hogeschool Inholland Alkmaar, BDO Accountants & Adviseurs, VNO-NCW West, NH Media en Economisch Forum. 

Ben Tap staat woensdag 20 september, tijdens het Miljoenenontbijt, op het podium. ´Uit het rapport van de Rabobank ‘De tuin van innovatie’ blijkt dat we een prachtige regio hebben om in te wonen, werken en recreëren. Maar we hebben ook een aantal uitdagingen, waaronder een hele krappe arbeidsmarkt´, aldus Ben Tap. Tijdens het Miljoenenontbijt vertelt hij hier meer over en zal hij ingaan op hoe ondernemers talenten kunnen binden aan hun bedrijf.

Meer info en Aanmelden (https://brandportal.rabobank.nl/event/RFH-j2kgrxk8qhPsg20VF7qcGzoPN84CaamCJbKly315doe34SEdrhyKNZXwHtyDKTDx9TCadfqDnBiUWvDkww/nl-NL?utm_source=Laposta&utm_campaign=Nieuwsbrief+RPAnhn+&utm_medium=email)

Bron: RPAnhn

logo RPAnhn logo RPAnhn