Data Regiosafari's 2023 bekend! Reis je mee?

OFHK Nieuws van 08-09-2023

Leg je wandelschoenen en verrekijker klaar, we gaan weer op Regiosafari! De Regiosafari is het gratis event voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. Deze dag staat volop in het teken van ontmoeten, inspireren, samenwerken en vooral van elkaar leren.

De thema’s dit jaar zijn duurzaamheid en generatiemanagement. Trends, tegentrends, concepten voor nu en later, het maken van duurzamere keuzes, werken met én voor verschillende generaties. Hoe pas je dit toe binnen jouw onderneming? En hoe zorg je dat je relevant blijft, nu en in de toekomst? Tijdens het gezamenlijke ochtendprogramma komen inspirerende sprekers aan bod en ’s middags gaan we met de bus op safari door de regio om een kijkje te nemen bij collega-ondernemers. Tussendoor is er uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te leggen. De dag sluiten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje. 

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij die onderneming waar je al zo vaak langs bent gereden? Dit is je kans!

Dit zijn de data van de Regiosafari’s 2023:
•  Regiosafari Westfriesland woensdag 27 september (https://vitaleverblijfsrecreatienhn.nl/actueel/regiosafari-westfriesland/)
•    Regiosafari De Kop woensdag 4 oktober (https://vitaleverblijfsrecreatienhn.nl/actueel/regiosafari-de-kop/)
•    Regiosafari Alkmaar woensdag 11 oktober (https://vitaleverblijfsrecreatienhn.nl/actueel/regiosafari-alkmaar/)

Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN (https://nhn840.activehosted.com/index.php?action=social&chash=766ebcd59621e305170616ba3d3dac32.877&s=11802ff4fd8a875b29ab61328dfbd88a)


 

Regio safari Regio safari