Save the date: kick-off van het tulpenseizoen 2024

OFHK Nieuws van 02-02-2024

1 maart 2024

SAVE THE DATE 


Beste collega-ondernemer, geachte relatie,

Kijken jullie ook al uit naar een kleurrijk voorjaar? Ook in 2024 luiden straks de bloeiende bollenvelden weer het toeristisch seizoen in! We nodigen je hierbij uit om met elkaar de feestelijke kick-off van het tulpenseizoen 2024 te vieren. We vinden het bovendien een prima gelegenheid om te toosten op de hernieuwde samenwerking van de diverse tulpenattracties, verenigd in Tulpen Boven Amsterdam.

Zet daarom vrijdag 1 maart 2024 van 15.00 tot 17.00 uur alvast in je agenda. Locatie: Kwekerij Siem Munster/Tulpenexcursie in Slootdorp. Het programma voor 1 maart volgt binnenkort.
 

“Alleen hier moet je zijn voor
de èchte Tulpenbeleving”


In de Kop van Noord-Holland zijn we trots op onze uitgestrekte bloembollenvelden. Het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld waar bezoekers kunnen genieten van circa 10.600 hectare tulpen en bloemen ‘in het wild’. Trots zijn we ook op de enorme ambitie bij ondernemers en organisaties om dit aan de wereld te laten zien. Tijdens de kick-off bijeenkomst o.a. keynote spreker Gabriëlla Esselbrugge over het belang van een gezamenlijke inspanning om het toerisme in en naar de regio te stimuleren.
 
We hopen dat je aanwezig kunt zijn, je bent van harte welkom!

Namens de initiatiefnemers Tulpen Boven Amsterdam,
Marlies Groot, Sandra Munster, Mary Romar, Suzan Romar, Peter Tas, Kees Vriend

contact: info@tulpenbovenamsterdam.nl

Bron: Tulpen Boven Amsterdam (https://mailchi.mp/tulpenbovenamsterdam/uitnodiging-kick-off-tulpen-boven-amsterdam-4627162?e=afe02651ed)

Tulpen Boven Amsterdam Tulpen Boven Amsterdam