Netwerkbijeenkomst evenementen

OFHK Nieuws van 16-02-2024

Met veel enthousiasme nodigt Gemeente Hollands Kroon je uit voor de Netwerkbijeenkomst Evenementen, die plaatsvindt op dinsdag 27 februari van 18:30 – 21:30 uur in het in het restaurant van Dierenpark Hoenderdaell.

Deze bijeenkomst onderscheidt zich door de aanwezigheid van Lieke Lamb Innovation (https://www.facebook.com/GewoonLieke?locale=nl_NL), één van Nederlands meest gevraagde trendwatchers. Lieke zal met haar inzichten en expertise de avond leiden en een presentatie geven over de trends en ontwikkelingen in de evenementensector. Dit is dé kans om van haar te leren, vragen te stellen en geïnspireerd te raken.

Daarnaast zal Casper Groenendijk een presentatie geven over de (veranderde) regelgeving en veiligheid bij evenementen. Een must voor elke organisatie die een evenement(en) wil organiseren of momenteel organiseert in Hollands Kroon.

De avond biedt volop de gelegenheid om te netwerken; je kunt zowel voor als na de presentaties kennismaken met andere deelnemende organisaties, kennis en ervaringen uitwisselen en mogelijke samenwerkingen verkennen. Daarnaast zullen de politie, brandweer, Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de buitengewoon opsporingsambtenaren (Boa’s) aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Reserveer nu kosteloos je plaats(en). De beschikbaarheid is beperkt, en we willen verzekeren dat enthousiaste organisatoren zoals jij deze unieke kans niet missen. Let op: aan de deur kunnen wij geen toegang meer garanderen. Reserveren kan via: https://Tickets-Netwerkbijeenkomst.eventbrite.nl (https://Tickets-Netwerkbijeenkomst.eventbrite.nl)

Wij kijken uit naar je aanwezigheid en hopen samen een inspirerende avond te beleven.

Bron: Gemeente Hollands kroon (https://Tickets-Netwerkbijeenkomst.eventbrite.nl)

Netwerkbijeenkomst evenementen Netwerkbijeenkomst evenementen