Projectupdate brug A7 bij Purmerend: Ontheffingen brommobielen en landbouwvoertuigen

OFHK Nieuws van 08-04-2024

Dit bericht informeert u over de laatste stand van zaken voor het project versterking van de brug in de A7 over het Noord-Hollandsch kanaal bij Purmerend. Donderdag 4 april zijn de eerste werkzaamheden gestart om het nieuwe verkeerssysteem op te bouwen. U treft in dit bericht informatie aan over de website waar mensen terecht kunnen voor de NS kortingskaarten en de beloningsmaatregel.

Tot slot treft u onder aan dit artikel de download: ”standaard ontheffingsbrief voor landbouwvoertuigen en brommobielen”. Deze brief heeft u nodig als u met een van deze voertuigen over de wegen wilt rijden waar een geslotenverklaring geldt.

Beloningsplatform live

Tijdens de werkzaamheden aan de brug tussen 8 april en 1 september, willen we wegverkeer aanmoedigen thuis te werken, anders de reizen of samen te reizen. Als de rit over de A7 niet wordt gemaakt. Dan scheelt dit ergernis in de file, maken we ruimte voor mensen die echt de weg op moeten en kunnen mensen sparen voor beloningen .

Wij hebben alle kentekens van automobilisten geregistreerd die meerdere keren per werkweek in de ochtend in zuidelijke richting en in de middag in noordelijke richting over de volgende wegen reden:

de A7 over de brug bij Purmerend

de N247 tussen de A10 en de N235

de N246 tussen Marken-Binnen de N244

Als het kenteken in maart 2024 tenminste 4 keer per werkweek is geregistreerd? Dan komen mensen in aanmerking!

Hoe werkt het?

Op www.bruga7.nl (http://www.bruga7.nl) kunnen mensen controleren middels hun kenteken of ze in aanmerking komen voor de maatregel. Als ze in aanmerking komen, kunnen ze zich vervolgens aanmelden. Bij de aanmelding kunnen ze kiezen tussen twee dingen: het gratis NS Altijd Voordeel abonnement of meedoen aan de beloningsmaatregel en zo geld sparen. Als deelnemer maken ze daarnaast ook kans op maandelijkse prijzen, onafhankelijk van welke beloning ze kiezen.

Let op! Eenmaal gekozen, kun de keuze niet meer aangepast worden. Ook is er slechts één beloningskeuze per geregistreerd kenteken mogelijk.

Bron: Aangeleverd (http://www.bruga7.nl)

Download Standaardontheffing - brommobielen en landbouwvoertuigen:

Bron - Rijkswaterstaat Brug A7 bij Purmerend Bron - Rijkswaterstaat Brug A7 bij Purmerend