Laatste nieuws

384 berichten gevonden

AVG-deadline nadert: ‘Wet complex, veel ondernemers halen het niet’

18-05-2018 Op 25 mei treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Maar veel ondernemers zullen de deadline van deze nieuwe privacywet niet halen, vrezen ook MKB-Nederland en VNO-NCW. ’De wet is te complex voor veel ondernemers.’

Begin mei bleek, uit onderzoek van de MKB…

Zo worden de bermen en sloten onderhouden in Hollands Kroon

18-05-2018 In Hollands Kroon zijn vele wegbermen en watergangen in beheer van de gemeente. Deze worden onderhouden door aannemerscombinatie Zuidema, Vermaire en KZ. Zij zijn de komende jaren verantwoordelijk voor het onderhoud. 
Lees verder op de website van Hollands Kroon.

Bron:…

Kabeltex biedt nu ook mobiele diensten

16-05-2018 Een regelmatig gehoord argument waarom men niet overstapt op het veel snellere glasvezelnetwerk is omdat allerlei kortingen die men bij andere providers krijgt komen te vervallen. Met de samenwerking tussen Kabeltex en Youfone is dat probleem opgelost.
Lees de informatie op de site van…

Extra controle op huisvesting van arbeidsdmigranten in Hollands Kroon

16-05-2018 In 2018 wordt er wederom extra gecontroleerd op logiesaccommodaties van tijdelijke werknemers (arbeidsmigranten) en drank- en horeca. Dat heeft het college besloten. Daarnaast wordt er actief gecontroleerd op onrechtmatige bewoning op industrieterreinen.
Lees verder op de website.

Bron:…

Onderhoud asfaltwegen in de maanden mei en juni

11-05-2018 In de maand mei en juni wordt er in de gemeente aan de weg gewerkt. Dit is nodig om de wegen veilig te houden. De betreffende weg zal hierdoor beperkt toegankelijk zijn. Er wordt  geprobeerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar er kan (verkeers)hinder ontstaan. Houd…

bericht 1 t/m 5
vorige-1-2-3-4-5-volgende