Wij zijn de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) opgericht per 1 januari 2012 gelijktijdig met de herindeling van de gemeente Hollands Kroon. Deze herindeling zorgt ervoor dat ook voor ondernemersverenigingen een sterke(re) samenwerking noodzakelijk is. De OFHK zorgt voor de belangenbehartiging van alle aangesloten ondernemersverenigingen in de gemeente Hollands Kroon.

De Ondernemers Federatie Hollands Kroon wenst u veel plezier op deze website.

 

Laatste nieuws:

Coronavirus en u als ondernemer

Via de webpagina van één van onze leden - De Bedrijvengroep Niedorp - proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. U treft de link onderstaan aan.
 

Alles over het Coronavirus

 

Vanuit de gemeente

 

Hieronder vindt u het nieuws vanuit de gemeente Hollands Kroon waarvan wij denken dat het voor u als ondernemers interessant kan zijn.

Wij verwijzen u door naar publicaties of activiteiten vanuit de gemeente en gaan ervan uit u zo wat meer duidelijkheid te geven over het gemeentelijke beleid.

 

Klik hier om verder te gaan >>

 

Nieuwe promotiefilm Hollands Kroon

Eerstvolgende activiteit:

 

 

Vanuit de leden

 

Onze leden zijn de ondernemersverenigingen in de gemeente Hollands Kroon.

Een overzicht van onze leden kunt u vinden onder de pagina leden. Als u van één van deze ondernemersverenigingen lid wordt bent u automatisch aangesloten bij de OFHK.

Nieuws en activiteiten vanuit onze leden zullen wij hier via deze link gaan publiceren.

Bent u op zoek naar een bedrijf in uw omgeving kijk dan op de website van onze aangesloten leden.

 

Klik hier om verder te gaan >>